Στο σημερινό επεισόδιο στην σειρά «Η Γη της Ελιάς», οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Ο Ρούσσος καταφθάνει στο σπίτι της Άννας και την κακοποιεί βάναυσα, όταν εκείνη του ζητάει να χωρίσουν. Την ίδια ώρα, η Ισμήνη οδηγείται στο κρατητήριο με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς
Επεισόδιο 115
Η Αριάδνη είναι έξαλλη με την Ισμήνη: «Απαιτώ να της κάνουμε μήνυση για εισβολή στο σπίτι μας», λέει στον Κουράκο, ο οποίος όμως είναι πιο διαλλακτικός: «Ελα, βρε αγάπη μου, μην κάνουμε χειρότερα τα πράγματα», της λέει και προσπαθεί να βρει μια μέση λύση. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ερωφίλη ζουν τον έρωτά τους κι εκείνη του ανακοινώνει: «Στάθη, σου το ορκίζομαι, αυτήν τη φορά θα χωρίσω οριστικά. Θέλω να είμαστε μαζί». Η Κούλα είναι απαρηγόρητη με την εξέλιξη της υγείας της Ασπασίας, ενώ ο Τζον ζητάει, για ακόμη μια φορά, συγγνώμη από την Αθηνά για τη ζήλια του, την ώρα που ο Ζακ δίνει μονόπετρο στη Μαρία.

Γη της Ελιάς: Τον βρίσκουν νεκρό μέσα σε ένα δωμάτιο – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
Την ίδια στιγμή, η Αμαλία πηγαίνει στην Κρήτη και κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στον Μανώλη, αποκαλύπτοντάς του τον έρωτά της για εκείνον, ενώ η Μαργαρίτα προσπαθεί να εισάγει την Αναστασία στον κόσμο της ποίησης, ελπίζοντας να εντυπωσιάσει τον Λεωνίδα, ο οποίος, ωστόσο, δείχνει να μην ενδιαφέρεται. Στο μεταξύ, ο Ρούσσος έρχεται στη Μάνη με άγριες διαθέσεις και εισβάλλει στο σπίτι της Αννας και την κακοποιεί βάναυσα επειδή τον χώρισε. Η Άννα, άσχημα χτυπημένη, ειδοποιεί και ο Στέφανος μαζί με τη Βασιλική τρέχουν κοντά της και στη συνέχεια η Άννα πηγαίνει και υποβάλλει μήνυση κατά του Ρούσσου. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος πείθει τη Φρύνη να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Την ίδια ώρα, ο Στράτος συλλαμβάνει την Ισμήνη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και την οδηγεί στο κρατητήριο.


">
">
">
">
">
">
">
">