Το βράδυ της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας για ακόμη μία σεζόν την παρουσίαση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές στον νέο κύκλο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού και, πριν αρχίσει η δράση, θέλησε να τους απευθύνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα. Λίγο προτού υποδεχθεί στο πλατό τον Τάσο Νούσια και τον πρώτο διαγωνιζόμενο της σεζόν, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που προηγήθηκε. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι για αρκετούς ανθρώπους η περίοδος αυτή δεν ήταν εύκολη, με την τηλεόραση να αποτελεί καθημερινή συντροφιά τους.

«Είναι αλήθεια, 21 Σεπτεμβρίου 2026, καλώς ήρθατε μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι. Ελπίζω να περάσατε, όσοι περάσατε, πάρα πολύ καλά. Τώρα, μην μπούμε στη διαδικασία πόσοι κάνατε και πόσοι δεν κάνατε διακοπές, σίγουρα θα στενοχωρηθούμε. Ένα δύσκολο καλοκαίρι για πάρα πολύ κόσμο, που η τηλεόραση κράτησε συντροφιά σε πάρα πολλούς ανθρώπους», ανέφερε αρχικά.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος τηλεθέαση

Η υπόσχεση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στους τηλεθεατές

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής προανήγγειλε μια τηλεοπτική σεζόν με πολλές εκπλήξεις. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να προσθέσει τη γνώριμη χιουμοριστική του διάθεση, κάνοντας μια αναφορά με πολιτική χροιά.

«Εύχομαι να είσαστε καλά, σας υποσχόμαστε ότι φέτος ήρθαμε κυριολεκτικά για να ταράξουμε τα νερά της τηλεόρασης. Αρχίζει ο λόγος μου και έχει λίγο πολιτική χροιά, λαέ της τηλεόρασης. Εντάξει, σε περίοδο εκλογών μπαίνουμε και πρέπει να αρχίσω κι εγώ να συμβιβάζομαι με την κατάσταση», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Αμέσως μετά συνέχισε το σχόλιό του, συνδέοντας τις πολιτικές υποσχέσεις με το χρηματικό έπαθλο του τηλεπαιχνιδιού.

«Έχουμε να ακούσουμε πάλι… και θα και θα και θα. Μόνο μία εκπομπή, μόνο ένα παιχνίδι, δεν λέει “θα”. Ο Εκατομμυριούχος που ό,τι είναι να δώσει, θα το δώσει», συμπλήρωσε στην έναρξη της πρεμιέρας.

Νούσιας - Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Ο Τάσος Νούσιας έκανε το πρώτο «ποδαρικό» στον Αρναούτογλου

Ο νέος κύκλος επέστρεψε ως Special Edition, με γνωστά πρόσωπα να κάθονται στη διπλή καρέκλα και να βοηθούν τους διαγωνιζόμενους στην προσπάθειά τους. Πρώτος καλεσμένος ήταν ο Τάσος Νούσιας, λίγο πριν από την πρεμιέρα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ντέρτι».

Με το «καλησπέρα» της πρεμιέρας, ο Τάσος Νούσιας κατάφερε να γράψει ιστορία στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», πρωταγωνιστώντας στο πιο γρήγορο «κάψιμο» παίκτη. Η πρώτη διαγωνιζόμενη που κάθισε δίπλα του αποχώρησε μόλις στη δεύτερη ερώτηση, έχοντας ακολουθήσει τη συμβουλή του ηθοποιού.

Η ερώτηση που κλήθηκε να απαντήσει ήταν: «Ποια χώρα δεν συνδιοργάνωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2026;». Ο Τάσος Νούσιας την παρότρυνε να επιλέξει τον Καναδά, όμως η σωστή απάντηση ήταν η Αργεντινή.

Μετά την απρόσμενα γρήγορη αποχώρηση της παίκτριας, ο ηθοποιός σχολίασε με χιούμορ στον αέρα του ΑΝΤ1: «3 – 0 από τα αποδυτήρια, Γρηγόρη».

Τ.Ν.: «Πες μου κάτι, σε παρακαλώ, έτσι… Ήταν το πιο γρήγορο “κάψιμο” που έχει γίνει;»

Γ.Α.: «Στην παγκόσμια ιστορία του παιχνιδιού!»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και συνέχισε τα πειράγματα προς τον ηθοποιό.

«Δηλαδή, Τάσο, για να σου δώσω να καταλάβεις. Στις άλλες χώρες του πλανήτη θα βάζουν τον Μπεν Άφλεκ στο ένα εκατομμύριο και εσένα απέναντι», υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος που κάθισε δίπλα στον Τάσο Νούσια στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αντιμετώπισε την κατάσταση με ανάλογη διάθεση και αναρωτήθηκε γελώντας: «Άμα τρενάρω το επεισόδιο μέχρι να τελειώσει, για να αλλάξω μετά τον καλεσμένο, γίνεται;».

Ο γνωστός ηθοποιός, πάντως, έκλεισε την επεισοδιακή συμμετοχή του με ακόμη μία χιουμοριστική ατάκα: «Θυμάσαι, Γρηγόρη, που σου ’πα ότι είναι η πρώτη μου φορά σε τηλεπαιχνίδι; Ε, και η τελευταία».

Οι εκπλήξεις, πάντως, δεν σταματούν στην πρεμιέρα. Στα επόμενα special επεισόδια θα εμφανιστούν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, η Ζωή Ρηγοπούλου, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης. Καθένας θα βρεθεί στο πλευρό ενός παίκτη, με στόχο να τον βοηθήσει να προχωρήσει όσο ψηλότερα γίνεται στην κλίμακα των ερωτήσεων.