Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μπομπ Δημητρόφ στη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Η παρουσιάστρια στάθηκε ιδιαίτερα στους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, εκφράζοντας την αντίδρασή της για όσα ακούστηκαν σχετικά με την επίσκεψη του τραγουδιστή σε ιατρείο της οδού Καρνεάδου.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε πως ορισμένα από τα στοιχεία που ακούστηκαν στη συνέντευξη δεν της προκάλεσαν έκπληξη, ωστόσο υπήρχαν και πληροφορίες που έγιναν γνωστές για πρώτη φορά.

Η αιχμηρή τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού

«Κάποια πράγματα από αυτά που είπε τα φανταζόμασταν, κάποια τα ακούσαμε τώρα πρώτη φορά», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Μπομπ Δημητρόφ.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια ιδιαίτερα σκληρή τοποθέτηση, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο φαρμακευτικής δηλητηρίασης και στην ευαλωτότητα του τραγουδιστή, όπως παρουσιάστηκαν μέσα από τη δημόσια συζήτηση για την υπόθεση.

«Όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή λόγω φαρμακευτικής δηλητηρίασης, επειδή κάποιοι άνθρωποι φρόντισαν να ποτίσουν το αίμα του με δηλητηριώδεις ουσίες, εκμεταλλευόμενοι την ευαλωτότητά του… Θεωρούσαν ότι θα πατήσουν στο “έκανε καταχρήσεις”, λες και όλοι οι άλλοι είμαστε περιστεράκια του ουρανού», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όσα αποκάλυψε ο Μπομπ Δημητρόφ για το ραντεβού στην Καρνεάδου

Στην εξομολογητική συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά, ο στενός του φίλος περιέγραψε όσα γνώριζε για το ραντεβού που είχε προγραμματίσει ο τραγουδιστής σε ιατρείο της οδού Καρνεάδου, στο Κολωνάκι, όπου υπέστη ανακοπή, πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο «Ελπίς».

«Εκείνη την ημέρα θα πηγαίναμε τα ξημερώματα για μπάνιο. Μια μέρα πριν μου είχε πει ότι είχε ραντεβού στην Καρνεάδου. Είχε πάει πολλές φορές εκεί. Νόμιζα ότι είχε κάτι να κάνει για τις εμφανίσεις του. Δεν μου είχε πει τι θα έκανε. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, όταν δεν μιλούσε για κάτι ξεκάθαρα, σημαίνει πως είχε αμφιβολίες γι’ αυτό. Σε αυτό το κομμάτι ήταν αδύναμος, ήθελε να βρει τρόπο να “καθαρίσει”. Αν δεν ήμουν σίγουρος, δεν θα το έλεγα αυτό. Παλιά είχε πάει να κάνει αποτοξίνωση και δεν ήθελε ξανά», ανέφερε ο Μπομπ Δημητρόφ.

Στη συνέχεια, ο ίδιος μίλησε για τις ενοχές που αισθάνεται εξαιτίας των σχολίων που έχει δεχτεί από ανθρώπους οι οποίοι θεωρούν πως θα μπορούσε να είχε παρέμβει περισσότερο για να βοηθήσει τον τραγουδιστή. Παράλληλα, ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες σε όσους ενδεχομένως συνέβαλαν στον θάνατό του.

«Αυτοί που κάνανε αυτό το πράγμα στον Γιώργο πρέπει να τιμωρηθούν. Μου λένε πως έπρεπε να τον είχα βοηθήσει, αλλά ο Γιώργος δεν είχε χάσει τα λογικά του. Δεν μπορούσες να τον διαχειριστείς. Μακάρι να μπορούσα να τον βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά.