Τζάμπα ετοιμάζει τις βαλίτσες για Κάννες η Nicole Kidman! Η λαμπερή πρωταγωνίστρια ερμηνεύει την Grace Kelly στην πολυαναμενόμενη ταινία Grace Of Monaco, η οποία είναι προγραμματισμένο να ανοίξει το κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Variety, αυτό πιθανότατα να μην συμβεί, όχι τουλάχιστον μέχρι να δώσει την τελική του έγκριση το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας παραγωγής The Weinstein Company, Harvey Weinstein, o οποίος δεν είναι ευχαριστημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Η ένσταση του Weinstein- και η κόντρα του- με τον σκηνοθέτη Olivier Dahan έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Dahan εστιάζει στα έργα και τις μέρες της Grace στο Hollywood και όχι στο Monaco, όπου έζησε ως σύζυγος του Πρίγκιπα Rainier III.