Είναι επικίνδυνο - Σταματήστε τώρα να ψήνετε φαγητά μέσα σε αλουμινόχαρτο

Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν

Το σερβίρισμα ή ψήσιμο του φαγητού σε αλουμινόχαρτο εμφανίζεται συχνά στην διατροφική μας κουλτούρα, είτε στο σπίτι, είτε σε ταβέρνες και εστιατόρια. Το αλουμινόχαρτο είναι ένα σχετικά φθηνό υλικό και εύκολο στη χρήση, ωστόσο, η απλή χρήση του, όσο συχνή κι αν είναι δεν παρουσιάζει πρόβλημα.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιείται για το ψήσιμο ή την χρήση του σε ζεστό φαγητό. Μάλιστα, είναι πιο επικίνδυνο όταν το φαγητό περιλαμβάνει λεμόνι, χυμός ντομάτας, λευκό κρασί και/ ή αλάτι. Τότε...διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Expand player

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλη προσοχή από όλους: Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράσετε καρπούζι χωρίς κουκούτσια

Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βγει σαν "πέτρα" - Το μυστικό για να ψηθεί σωστά η μπριζόλα