Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βγει σαν "πέτρα" - Το μυστικό για να ψηθεί σωστά η μπριζόλα

Έτσι θα έχει ωραία και σωστή κρούστα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βγει σαν

Αποδεδειγμένα, οι μπριζόλες είναι το αγαπημένο comfort food των ελληνικών νοικοκυριών. Σωτέ, τηγανητό ή ψητό, αυτό το νόστιμο κομμάτι χοιρινού ή μοσχαριού ψήνεται σε λιγότερο από 15 λεπτά και μαζί με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί το ιδανικό γεύμα.

Είναι σημαντικό να βάλουμε στο τηγάνι μόνο... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr