Tv Queen 28/4: Η 20χρονη παίκτρια ''καρμπόν'' της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - Μπήκε στο πλατό και μάγεψε με το παρουσιαστικό της

«Λατρεύω να σχολιάζω τη ζωή των διασήμων και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρεμιέρα έκανε το Tv Queen το βράδυ της Κυριακής 28/4 στο Open με την Ιωάννα Μαλέσκου να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια) και τον Ανδρέα Μικρούτσικο τη διεύθυνση της ακαδημίας.

Οι 17 διαγωνιζόμενες συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και στην κριτική επιτροπή, που θα προσπαθήσει με την εμπειρία και τις οδηγίες της να αναδειχθεί μια από αυτές, ως την επόμενη Ελληνίδα star στον χώρο της τηλεόρασης.

Ανάμεσα στα κορίτσια που εμφανίστηκαν στο πλατό του Tv Queen, αίσθηση προκάλεσε η 20χρονη Χριστίνα από την Τήνο καθώς πολλοί θεώρησαν ότι το παρουσιαστικό της και γενικότερα η αύρα της θυμίζει σε αυτήν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και να...» - Έκλεισε πολλά στόματα στον αέρα του Tv Queen

Η παίκτρια του Tv Queen που μοιάζει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είμαι η Χριστίνα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τήνο, όμως τον τελευταίο χρόνο είμαι κάτοικος της Αθήνας. Ήμουν φοιτήτρια αισθητικής και η μεγαλύτερη μου λατρεία είναι οι γυναίκες. Θέλω να τις κάνω όσο πιο όμορφες και λαμπερές μπορούν να δείχνουν.

Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε μία πρωινή εκπομπή, λατρεύω το να σχολιάζω τη ζωή των διασήμων και την επικαιρότητα. Είμαι σίγουρα ότι στο σπίτι του Tv Queen δεν θα με φοβίσει καμία δυσκολία, έχω περάσει πάρα πολλά στη ζωή μου, όμως τα έχω καταφέρει και στέκομαι εδώ στα πόδια μου, μόνη μου. Θεωρώ ότι το Tv Queen είναι μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να αλλάξει η ζωή μου για πάντα», είπε η 20χρονη Χριστίνα.