Tv Queen 28/4: Πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου με κατάλευκη, εντυπωσιακή τουαλέτα - Η τηλεοπτική της επιστροφή μετά από 2 χρόνια

Οι κριτές και τα πρώτα της λόγια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Tv Queen 28/4: Πρεμιέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου με κατάλευκη, εντυπωσιακή τουαλέτα - Η τηλεοπτική της επιστροφή μετά από 2 χρόνια

Το βράδυ της Κυριακής 28/4 η Ιωάννα Μαλέσκου και το Tv Queen έκαναν πρεμιέρα λίγο μετά τις 21:00 στον αέρα του Open. Η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας και την απόκτηση της κόρης της.

Με μια λευκή τουαλέτα και το λαμπερό της χαμόγελο είπε η Ιωάννα Μαλέσκου τα πρώτα της λόγια και στη συνέχεια καλωσόρισε τους κριτές και τον διευθυντή της ακαδημίας, Ανδρέα Μικρούτσικο.

Στο ριάλιτι θα δούμε 17 διαγωνιζόμενες, που θα πρέπει να διαθέτει ταλέντο, αντίληψη, αμεσότητα, αντοχή, θέληση, και πάθος για εξέλιξη για να κατακτήσει μια από αυτές τον στόχο της και το μεγάλο και πολυπόθητο συμβόλαιο με την Barking Well!

Δείτε επίσης: Αντρέας Μικρούτσικος: Η πρώτη συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου για το TV Queen και το επικό σχόλιο για την Σπυροπούλου

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου στην πρεμιέρα του Tv Queen

Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να δώσουν στις διαγωνιζόμενες όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που θα χρειαστούν, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με σταθερότητα και επιτυχία.

Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολύχρονη εμπειρία τους αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο γεμάτο προκλήσεις.