Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και να...» - Έκλεισε πολλά στόματα στον αέρα του Tv Queen

Πέρασε στην αντεπίθεση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και να...» - Έκλεισε πολλά στόματα στον αέρα του Tv Queen

Το βράδυ της Κυριακής 28/4 ήταν ημέρα πρεμιέρας για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Tv Queen (δείτε εδώ τα πρώτα της λόγια). Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό μετά από δύο χρόνια αποχής - πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η ίδια αφού καλωσόρισε τον διευθυντή της ακαδημίας, Ανρέα Μικρούτσικο και τους κριτές, στη συνέχεια προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση. Γενικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί ένα πρόσωπο που έχει δεχτεί έντονη κριτική και πολλές φορές αρνητικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν, ζητώντας από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να τη βοηθήσει να ξεαγχωθεί στην πρεμιέρα της, αμέσως μετά έστειλε σύντομα το δικό της μήνυμα σε όλους εκείνους, που την έχουν κατακρίνει στο παρελθόν.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αρνητικές κριτικές

«Κάνε με μια αγκαλιά να μου φύγει το άγχος», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου στον Ανδρέα Μικρούτσικο και συνέχισε: «Όπως καταλαβαίνετε και το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ αυτό...Γιατί θα μου πεις, αφού το έχεις ξανακάνει και έχεις υπάρξει ξανά σε τηλεοπτικό πλατό, πως γίνεται; Εεε γίνεται, γιατί όταν έχεις ανθρώπους να σε κρίνουν και συνήθως δεν έχεις ανθρώπους να σε καθοδηγήσουν, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα».