Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει για τους πραγματικούς λόγους χωρισμού με την Καραβάτου - «Με την Κατερίνα ήμασταν πιο πολύ...»

Πως είναι σήμερα η ζωή του μετά το διαζύγιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Μιλάει για τους πραγματικούς λόγους χωρισμού με την Καραβάτου - «Με την Κατερίνα ήμασταν πιο πολύ...»

Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν καλεσμένος την Κυριακή 28/4 στην εκπομπή I Love ΣουΚου με τον ηθοποιό να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με όλες τις πτυχές της ζωή τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τη ζωή του ηθοποιού, καθώς από τον γάμο τους - που έχει λήξει - οι δύο τους απέκτησαν δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα που αποτελούν μεγάλες τους αδυναμίες.

Μετά το διαζύγιο, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου βλέπουμε να μιλάνε άνετα για την κοινή τους ζωή, που ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτή τη φορά μάλιστα, είδαμε τον ηθοποιό να μιλάει για τους λόγους που αποφάσισε με την Καραβάτου να χωρίσει (δείτε εδώ την ερώτηση για την Κραβάτου που τον έφερε σε δύσκολη θέση).

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: «Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη και...»

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου

«Με την Κατερίνα ήμασταν πιο πολύ μαζί στη δουλειά παρά εκτός, ειδικά και αν έχεις παιδιά δεν προλαβαίνεις να τον δεις τον άλλον για να φθαρείς. Γενικά, είμαι της γνώμης ότι οι άνθρωποι δεν φθείρονται από τη δουλειά τους και την καθημερινή τριβή», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.