Κατερίνα Λιόλου: Η σκληρή απάντηση στον Ψινάκη μετά τον ντόρο στο J2US - «Φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου μου...»

«Επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 27/4 ο Ηλίας Ψινάκης ως guest κριτής στο show, Just the 2 of us είδαμε με ένα σχόλιο του προς τον Ίαν Στρατή για τη Μαίρη Συνατσάκη να τους φέρνει σε αμήχανη θέση, όπως και πολλούς παρευρισκόμενους.

Το συμβάν αυτό αφορούσε σε ένα περιστατικό (δείτε εδώ) που είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Ηλίας Ψινάκης είχε κάνει απρεπή κίνηση στον αέρα της τηλεόρασης στην Κατερίνα Λιόλιου. Σε συνέχεια, η Μαίρη Συνατσάκη είχε τοποθετηθεί δημόσια στα πλαίσια του metoo κατά του manager.

Μετά την επαναφορά του ζητήματος από τον Ψινάκη - με αφορμή τον Ίαν Στρατή - και τα όσα είπε για τη Συνατσάκη, ο Ψινάκης δικαιολογήθηκε για το συμβάν του παρελθόντος - αναφέροντας πως ό,τι είχε συμβεί με την Κατερίνα Λιόλιου ήταν στημένο.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να τοποθετηθεί σε ό,τι αφορά το όνομά της μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την Κυριακή 28/4.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου για το συμβάν με τον Ηλία Ψινάκη

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής Just the 2 of us επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του.

Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή την φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι, ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν, η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας.

Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό μου, την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση», έγραψε η Κατερίνα Λιόλιου.

Κατερίνα Λιόλου - Ανάρτηση - Ψινάκης