Survivor 28/4: Μεγάλη ανατροπή με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Οι νέες αποφάσεις της παραγωγής

«Αυτό σημαίνει ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 28/4: Μεγάλη ανατροπή με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Οι νέες αποφάσεις της παραγωγής

Την Κυριακή 28/4 ξεκίνησε το νέο επεισόδιο της εβδομάδας για το Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να προχωράει σε ανακοινώσεις λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Διάσημοι και μαχητές άκουγαν με μεγάλη προσοχή τον παρουσιαστή, που τους εξηγούσε αναλυτικά, πως θα παίζεται από εδώ και στο εξής το Survivor. Πιο αναλυτικά, σε κάθε στίβο μάχης θα μπορούν πλέον να ματσάρονται γυναίκες και άντρες κάτι που στο παρελθόν απαγορευόταν.

Επομένως, από εδώ και στο εξής ένας δυνατός παίκτης θα μπορεί να κοντράρει έναν δυνατό αντίπαλο ανεξαρτήτως φύλου. Θυμίζουμε, πως η αλλαγή αυτή έχει ήδη ισχύσει από την τελευταία μονομαχία αποχώρησης.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 28/4: ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ ΑΠΌΨΕ - Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού την Κυριακή 28/4 στο Survivor

«Έχω να σας υπενθυμίσω, ότι ισχύουν αυτά που ξέρετε μέχρι στιγμής, έχουμε το point system σε κάθε νίκη, σε αγώνας ασυλίας παίρνετε και έναν πόντο για τον μεγάλο αγώνα επάθλου, που θα είναι στο τέλος της εβδομάδας. Έχουμε μεικτές μονομαχίες, όπως αυτή με τη Δώρα να αντιμετωπίζει τρεις άντρες, έχουμε όμως και ένα ακόμη στοιχείο.

Και στους αγώνες πλέον θα μπορείτε να κάνετε μεικτά ματσαρίσματα, αυτό σημαίνει ότι οι άντρες πλέον μπορούν να επιλέξουν γυναίκες και αντιστρόφως. Το πλεονέκτημα όμως που διατηρούν τα κορίτσια είναι όπως και στις μονομαχίες είναι η μικρότερη απόσταση στον τελικό στόχο. Εκεί θα κάνετε βολές σε μικρότερη απόσταση, άρα θα έχετε ένα πλεονέκτημα που μπορεί να έχετε χάσει στο τρέξιμο», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 28/4: ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ! Ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση