Δώρα Παντέλη: «Πήγα και τον είδα την ημέρα που συνέβη αυτό» - Η συνάντηση με τον Γιάννη Ξανθόπουλο την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος

«Μιλήσαμε και αποφάσισα να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δώρα Παντέλη ήταν καλεσμένη την Κυριακή 28/4 στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται με την γνωστή αθλητικογράφο να αναφέρεται στον Γιάννη Ξανθόπουλο και στην κατάστασή του μετά το τροχαίο δυστύχημα, που ενεπλάκη πριν από λίγο καιρό με αποτέλεσμα ένας νεαρός να χάσει τη ζωή του.

Θυμίζουμε εδώ, πως η Δώρα Παντέλη και ο τραγουδιστής αποτέλεσαν ζευγάρι στο Just the 2 of us, ωστόσο το σοκ που προκάλεσε το τροχαίο στον Ξανθόπουλο τον ανάγκασε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το show.

Επομένως, η Παντέλη συνέχισε στον διαγωνισμό με αντικαταστάτη τον Αναστάσιο Ράμμο. Σε ότι αφορά την σχέση της με τον Γιάννη Ξανθόπουλο παραμένει πολύ καλή και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως τον συνάντησε τη μοιραία εκείνη ημέρα του δυστυχήματος.

Δείτε επίσης: «Γιάννης Ξανθόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Οι δηλώσεις της Δώρας Παντέλη για τον Γιάννη Ξανθόπουλο μετά το τροχαίο

«Έχω λίγο καιρό να μιλήσω μαζί του, γιατί ήθελα να του δώσω τον χώρο του, να το διαχειριστεί όλο αυτό. Ήταν μια κατάσταση για όλους μας στο Just, όχι μόνο για μένα που ήταν ο παρτενέρ μου, στην οποία σοκαριστήκαμε. Ήταν κάτι από το οποίο την επόμενη ημέρα δεν είχαμε όρεξη για τίποτα. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε εάν έπρεπε να επικοινωνήσουμε με τον Γιάννη.

Εγώ πήγα και τον είδα τον Γιάννη την ημέρα που συνέβη αυτό. Μιλήσαμε και αποφάσισα να του δώσω τον χώρο του να το διαχειριστεί, γιατί ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση, που κανένας από εμάς δεν μπορούσε να μπει στα παπούτσια αυτού του παιδιού για να το διαχειριστεί και να δει τι πρέπει να γίνει», είπε η Δώρα Παντέλη.