Γιάννης Ξανθόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Ξανθόπουλος
Instagram / Γιάννης Ξανθόπουλος

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος πριν 1,5 μήνα συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα την ώρα που οδηγούσε τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα ο ίδιος και ένας 19χρονος να τραυματιστούν, ενώ άλλος ένας νεαρός έχασε τη ζωή του λόγω αυτού. Έκτοτε, ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε από τα social media του και προσπάθησε να επικεντρωθεί στον εαυτό του, να κλείσει τα τραύματα που του δημιουργήθηκαν και βρει λύσεις σχετικά με την υπόθεση.

Την Πέμπτη 18 Απριλίου, ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο σε story, όπου ο ίδιος τραγουδούσε παίζοντας πιάνο, μέσα στο σαλόνι του σπιτιού του.

Δείτε επίσης: Τι λέει ο πατέρας του για την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε: «50 τηλέφωνα έχω πάρει! Δεν...»

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου 1,5 μήνα μετά το τροχαίο

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος, από την πρώτη στιγμή, προσπάθησε να προσεγγίσει και τις δύο οικογένειες των παιδιών του αμαξιού με το οποίο χτύπησε και ο δικηγόρος του, συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο έχει έρθει κοντά με τον νεαρό που τραυματίστηκε στο τροχαίο, με τον οποίο βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο του νοσοκομείου: «Προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, όπως και με την οικογένεια του αείμνηστου παιδιού και υπάρχει μία προσπάθεια να επουλωθούν τα τραύματα ακόμα και με αυτόν τον τρόπο».

Οι μόνες του δηλώσεις για το ατύχημα

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία.
Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό.
Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι.
Λυπάμαι πάρα πολύ...
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον.
Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε.
Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη...» έγραψε ο Γιάννης Ξανθόπουλος στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: J2US (16/3): «Θέλω να σας πω ότι...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη