J2US (16/3): «Θέλω να σας πω ότι...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη

«Απόψε διαγωνίζονται 15 ζευγάρια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (16/3): «Θέλω να σας πω ότι...» - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη

Ένα ακόμη απολαυστικό επεισόδιο του Just the 2 of us, ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 16/3. Μετά την εντυπωσιακή έναρξη σε ρυθμούς καρναβαλιού, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι ένα ζευγάρι δεν θα συμμετέχει σήμερα στον διαγωνισμό

Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη. Υπενθυμίζουμε ότι μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη και είχε ως αποτέλεσμα ένα παιδί 19 ετών να χάσει τη ζωή του (δείτε πως έγινε), ο τραγουδιστής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και βρίσκεται απομονωμένος ενώ τον παρακολουθεί και ψυχολόγος.

Νωρίτερα μέσα από το ρεπορτάζ του Χαμογέλα και πάλι το Σάββατο 16/3 έγινε γνωστό, πως απόψε είναι αδύνατον να παρευρεθεί ο τραγουδιστής στο J2US και μάλιστα αναμένεται να συζητηθεί η συμμετοχή του στο show (δείτε το βίντεο).

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιάννη Ξανθόπουλο και την Δώρα Παντέλη

«Τώρα ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και απόψε θέλω να σας πω ότι διαγωνίζονται 15 ζευγάρια, καθώς η Δώρα Παντέλη και ο Γιάννης Ξανθόπουλος δεν θα είναι σήμερα μαζί μας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Όσα αποκάλυψε στενός φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου μετά το δυστύχημα

«Ο Γιάννης είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδελφός, δεν είναι φίλος. Είναι παιδικός φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί, πόσω μάλλον ο Γιάννης, ο οποίος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα. Σωματικά έχει πόνο στο στήθος και στα πόδια από το τράνταγμα, από όλο αυτό που συνέβη. Τώρα, είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει, ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από από εμάς ούτε από κανέναν. Δηλαδή, ούτε στο τηλέφωνο θα απαντήσει, ούτε στα μηνύματα έχει απαντήσει, είναι σε πραγματικά τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει.

«Εγώ το έμαθα το πρωί, με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου είπε τι έγινε. Ήταν η κακιά στιγμή, δε πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε να κάνει αυτό το πράγμα. Κανείς άνθρωπος δεν ήθελε να αφαιρέσει κάποιου άλλου τη ζωή, κανείς άνθρωπος δε θα το έκανε αυτό το πράγμα. Πως μπορεί να νιώθει αυτός ο άνθρωπος...»

Δεν ήταν ούτε νέος οδηγός, ούτε δεν ήξερε να οδηγεί, ούτε έκανε με το αμάξι του ποτέ. Ήταν πολύ συνεπής και με την οδήγηση. Δεν έτρεχε, δεν έκανε... πως να στο πω δηλαδή. Ούτε έτρεχε δηλαδή ποτέ, και όσες φορές είχαμε μπει μέσα στο αμάξι του, ποτέ δε πάταγε γκάζι, να τρέχει σαν τρελός. Με το που βγήκε το αμάξι έκοψε επιτόπου για να μην πέσει, να μη σκοτώσει τον άνθρωπο, όπως θα κάναμε και όλοι, έτσι;

Όπως θα κάναμε όλοι έπραξε και ο Γιάννης. Έκοψε επιτόπου το τιμόνι στα αριστερά για να μην πέσει πάνω του και τον σκοτώσει, τι να σου πω, αντανακλαστικά είναι αυτά. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και πολύ συμπονετικός. Είναι ήπιων τόνων, δεν το αντέχει όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Ξανθόπουλο.