Γιάννης Ξανθόπουλος: Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο τραγουδιστής - Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Προκαλούν σοκ τα νέα στοιχεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ξανθόπουλος: Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο τραγουδιστής - Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Σοκ προκαλεί το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής στην προσπάθεια του να αποφεύγει αυτοκίνητο που παραβίασε πινακίδα STOP μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών.

Ο οδηγός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έχοντας κάνει ράμματα στο πρόσωπο και πλαστική στο αυτί, ενώ θα κάνει και χειρουργείο στον αστράγαλο. Ο συνοδηγός όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος πήρε χθες Τετάρτη 13/3 εξιτήριο από το νοσοκομείο και έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και έχουν αναφέρει οι γονείς του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τον παρακολουθεί ψυχολόγος.

Με πόσα χιλιόμετρα έτρεχε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Στην εκπομπή Tlive μίλησε ο ειδικός εμπειρογνώμονας, Γιώργος Καραμέρης και όπως ανέφερε ο νεαρός τραγουδιστής έτρεχε με μεγάλη για την περιοχή ταχύτητα. Συγκεκριμένα ξεπερνούσε τα 80 χιλιόμετρα, σε περιοχή όπου το όριο είναι τα 50.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το διαλυμένο αυτοκίνητο στο σημείο της σύγκρουσης

Η Ρένα Κουνελιώτη, παρουσίασε στο πλατό νέες φωτογραφίες με τα οχήματα μετά την μοιραία αυτή σύγκρουση, με το λευκό αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στην κολώνα να έχει καταστραφεί εντελώς στο μπροστινό μέρος. Το γεγονός πως ο οδηγός του οχήματος βγήκε ζωντανός από εκεί είναι σοκάρει (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή του).

Στην εκπομπή, μάλιστα, προβλήθηκε άλλο ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το τρίτο όχημα που παραβίασε το stop και προσπάθησε να αποφύγει ο τραγουδιστής καταλήγοντας να συγκρούεται με το άλλο αμάξι, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε και συνέχισε την πορεία του. Ο εντοπισμός του είναι θέμα ωρών.