Γιάννης Ξανθόπουλος: Ώρες αγωνίας για τον 19χρονο οδηγό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του

«Οι γιατροί είναι σε αναμονή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Ξανθόπουλος: Ώρες αγωνίας για τον 19χρονο οδηγό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του

Ώρες αγωνίας περνά βιώνει η οικογένεια του 19χρονου τραυματία, που νοσηλέυεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο τραγουδιστής βρίσκεται επίσης στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ αλλά έχει μόνο μικρές εκδορές (δείτε εδώ τι πρώτες του δηλώσεις).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της εκπομπής T-Live. το ασημένιο τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής φέρεται να πήγαινε με 140-150χλμ., και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP, πετάχτηκε μπροστά του και παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να επιστρέψει στη λωρίδα του εγκαίρως. Έτσι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών. Ο συνοδηγός έχασε την ζωή του.

Οι δηλώσεις του αδερφού του 19χρονου τραυματία

Ο αδελφός του 19χρονου τραυματία μίλησε στοv T-live, το μεσημέρι της Τρίτης 12/3, περιγράφοντας την κατάσταση την οποία βρίκεται ο συνοδηγός του οχήματος.

«Οι γιατροί είναι σε αναμονή. Τώρα αυτός κάνει ράμματα, έχει χτυπήσει. Είναι σοβαρά, είναι κρίσιμα.»

Είναι στην εντατική;

«Ναι, ναι.»

Ο αδερφός σας πόσο χρονών είναι;

«Είναι 19. Πήγαινε με τον φίλο του για δουλειά και έγινε ένα τρακάρισμα και με πήρανε τηλέφωνο μου είπαν πρέπει να έρθεις στο νοσοκομείο.»

Που εργάζεται ο αδερφός σας;

«Σε μία κάβα.»

Τι ώρα έγινε αυτό;

«Κατά τις 5 κάπου εκεί.»

Το βίντο - ντοκουμέντο

Μάλιστα στο βίντεο – ντοκουμέντο προβλήθηκε από την εκπομπή του Alpha φαίνεται το όχημα να περνάει από STOP, και το τζιπ του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει με αποτελέσμα να χτυπήσει πλαγιομετωπικά το άλλο αυτοκίνητο.