Γιάννης Ξανθόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά το τραγικό τροχαίο - Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο

Σε κατάσταση σοκ ο τραγουδιστής

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση, ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 19χρονο, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου σύμφωνα με την εκπομπή T- Live. O τραγουδιστής, μεταφρέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει μόνο μικρές εκδορές, αλλά βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ασημένιο τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής φέρεται να πήγαινε με 140-150χλμ., και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP, πετάχτηκε μπροστά του και παρά τις προσπάθειές του, δεν κατάφερε να επιστρέψει στη λωρίδα του εγκαίρως. Έτσι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών. Ο συνοδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Ξανθόπουλου - Το βίντεο ντοκουμέντο

Στις πρώτες του δηλώσεις του στην εκπομπή, ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι φαναερά σοκαρισμένος και δεν μπορει ακόμη να πιστέψει τι έχει συμβεί. Στην ερώτηση «Εσείς χάσατε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και περάσατε στο αντίθετο ρεύμα;» ο τραγουδιστής απάντησε:

«Όχι, όχι, όχι…Δεν υπάρχει καθόλου αυτό. Τώρα…απλά… δεν. Τώρα αυτή την στιγμή που με παίρνετε λίγο δύσκολα», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Μάλιστα στο βίντεο – ντοκουμέντο προβλήθηκε από την εκπομπή του Alpha φαίνεται το όχημα να περνάει από STOP, και το τζιπ του τραγουδιστή να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει με αποτελέσμα να χτυπήσει πλαγιομετωπικά το άλλο αυτοκίνητο.