Γιάννης Ξανθόπουλος - Μητέρα 19χρονου οδηγού: «Ο γιος μου έχει κάνει πλαστική στο αυτί! Το πρόλαβα ζωντανό το άλλο παιδί και έλεγε....»

«Τουλάχιστον ζει, γιατί ο συνάδελφός του που ήταν μαζί με το παιδί μου δεν ζει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Ξανθόπουλος - Μητέρα 19χρονου οδηγού: «Ο γιος μου έχει κάνει πλαστική στο αυτί! Το πρόλαβα ζωντανό το άλλο παιδί και έλεγε....»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, πριν από μερικά 24ωρα, προσπαθώντας να αποφύγει ένα όχημα που παραβίασε το STOP, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο ένα αμάξι, με αποτέλεσμα ένας 19χρονος να χάσει τη ζωή του την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Πρόκειται για τον συνοδηγό του δεύτερου αμαξιού. Ο οδηγός του, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η μητέρα του τελευταίου μίλησε το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον γιο της μόλις την ενημέρωσε για την σύγκρουση, ενώ ανέφερε ποια ήταν τα λόγια του θύματος πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Οι δηλώσεις της μητέρας του 19χρονου οδηγού με τον οποίο συγκρούστηκε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

«Το παιδί αυτή τη στιγμή είναι εντάξει. Περιμένουμε να κάνουμε ένα χειρουργείο στον αστράγαλο. Έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο, κάτω στο πιγούνι, στη μύτη, στο αυτί, έχει κάνει και μια πλαστική στο αυτί, αλλά τουλάχιστον ζει, γιατί ο συνάδελφός του που ήταν μαζί με το παιδί μου δεν ζει. Πηγαίνανε για δουλειά και ανέβαιναν τη Δεκελίας. Με πήρε τηλέφωνο στις 5 και μου είπε "έχει πέσει κάποιος πάνω μας, πονάω και ο φίλος μου είναι κάτω και βογκάει".

Και ο Γιάννης, πήγε να αποφύγει κάποιο εμπόδιο, κάποιος του πετάχτηκε, δε ξέρω τι έγινε, και έπεσε πάνω στα παιδιά και τα πέταξε στην κολώνα. Όταν πάμε να αποφύγουμε κάτι, πέφτουμε στον άλλον, και δε φταίει αυτός που έπεσε, φταίει αυτό που πετάχτηκε... Έφυγα στις 5 τα ξημερώματα και πήγα και είδα τον Γιάννη κάτω, στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που ήταν ο γιος μου, και ο φίλος του βόγκαγε. Το πρόλαβα ζωντανό το παιδί και έλεγε "πονάω, βοήθεια".

Δεν άργησε το ασθενοφόρο. Πήγε με το ένα ασθενοφόρο ο φίλος του γιου μου, και ο γιος μου με τον Γιάννη πήγαν μαζί, με άλλο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, βρήκα τη μητέρα και τον πατέρα του άλλου παιδιού στο νεκροτομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Έφυγε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την πίσω πόρτα