Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το ΚΑΤ - Έφυγε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από την πίσω πόρτα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του 19χρονου οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου μετά το τροχαίο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος πριν από μερικά 24ωρα ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, από το οποίο έχασε τη ζωή του ένα 19χρονο παιδί, ο συνοδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο συγκρούστηκε, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. Ο τραγουδιστής, αλλά και ο οδηγός του δεύτερου αμαξιού μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία τους.

Ο ίδιος, συγκεκριμένα, εξήγησε πως ο διαγωνιζόμενος του Just The 2 of Us πήρε εξιτήριο και αποχώρησε από το νοσοκομείο λίγο πριν τις 12:00, ωστόσο έφυγε από την πίσω πόρτα για να μην κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, καθώς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο ατύχημα αυτό, ενώ έχει επηρεαστεί και από τα αρνητικά σχόλια που υπάρχουν στο διαδίκτυο για εκείνον.

Τι συμβαίνει με την υγεία του 19χρονου οδηγού που συγκρούστηκε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιήσει καμία από τις εμφανίσεις του αυτό το Σάββατο 16/3, ούτε στο μουσικό show του ALPHA, αλλά ούτε και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε επίσης στον 19χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, εξηγώντας πως αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα χειρουργείο στον αστράγαλο, έχει ράμματα στο πρόσωπό του, ωστόσο έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Δείτε επίσης: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του - Ξέσπασε σε κλάματα για το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο γιος της