Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του - Ξέσπασε σε κλάματα για το θανατηφόρο τροχαίο που ενεπλάκη ο γιος της

Η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
giannis_xanthopoulos_official - Instagram / NDP
giannis_xanthopoulos_official - Instagram / NDP

Την Τρίτη 12/3 ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα σε κεντρικό δρόμο στο Μενίδι (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του). Ο τραγουδιστής χτύπησε στα πόδια του, ο οδηγός του άλλου οχήματος φέρει τραύματα και ο συνοδηγός δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

Σοκαρισμένες είναι οι οικογένειές και των δύο πλευρών με τη μητέρα του τραγουδιστή να μιλάει την Τετάρτη 13/3 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όσο ο γιος της νοσηλεύεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Μέσα από τις δηλώσεις της μητέρας του τραγουδιστή έγιναν γνωστά νεότερα για την σωματική του κατάσταση. Η ίδια φαίνεται από τη χροιά της φωνής της, πως είναι σοκαρισμένη τονίζοντας, πως λυπάται για την οικογένεια που έχασε το 19χρονο παιδί της.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου για το τροχαίο δυστύχημα

«Αγόρι μου, τι να σου πω εγώ τώρα...δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι...Αυτό δεν είναι εύκολο... Έχει χτυπήσει στα πόδια του, δεν είναι σοβαρά, δόξα των θεώ. Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του, πάλι καλά γιατί ποιος ξέρει τι γίνεται», είπε η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Οι δηλώσεις του αδερφού του

«Αναμένουμε ακόμα. Έχει ακόμα και τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του. Είμαστε χάλια. Αυτό που έγινε είναι τραγικό. Πολύ δύσκολα τώρα. Με πήρανε τηλέφωνο, κάποιος άλλος και πήγα από εκεί. Ήταν ξαπλωμένος κάτω, πόναγε. Μου είπε "πονάω δεν μπορώ να σηκώσω τα πόδια μου". Ήμουν σε σοκ. Μου είπαν έγινε ένα ατύχημα, δεν έφταιγε το παιδί. Θα χρειαστεί να νοσηλευτεί τρεις ημέρες. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά. Τι να πω... συλλυπητήρια για την οικογένεια. Δεν έφταιγε αυτός, πήγε να τον αποφύγει και έγινε αυτό», είπε ο αδερφός του Γιάννη Ξανθόπουλου στο Super Κατερίνα.