Γιάννης Ξανθόπουλος - Τι λέει ο πατέρας του για την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε: «50 τηλέφωνα έχω πάρει! Δεν...»

Διαψεύδει τα λεγόμενα του η οικογένεια του 19χρονου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Ξανθόπουλος - Τι λέει ο πατέρας του για την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε: «50 τηλέφωνα έχω πάρει! Δεν...»

Μετά από περίπου ένα μήνα από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ξεκίνησε πλέον η δικογραφία και η φάση της προανάκρισης, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει κληθεί ακόμη για να καταθέσει (δείτε τι είπε ο δικηγόρος του). Σήμερα Παρασκευή 12/4 ο πατέρας του τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο γιος του είναι άσχημα ψυχολογικά και μιλάει με ψυχολόγο. Μάλιστα, έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του όμως δεν απαντάνε.

Τι είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου;

«Ο Γιάννης έστειλε μήνυμα στον πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω… Δεν απαντούσαν! 50 τηλέφωνα έχω πάρει. Δεν απαντάνε. Και τότε ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα για συλλυπητήρια και όλα. Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν» δήλωσε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου στο Πρωινό.

Από την άλλη όμως ο πατέρας του 19χρονου είπε στην εκπομπή πως κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.

«Μας λείπει κάθε μέρα, μας λείπει... Κάθε μέρα και χειρότερα. Εμείς δεν το έχουμε ακόμα (συνειδητοποιήσει). Τώρα περιμένουμε αύριο, μεθαύριο, νομίζουμε ότι θα ξαναέρθει. Πόνος είναι αυτός; Σέρνοντας πάμε, μια έτσι, μια αλλιώς... Τα ίδια η γυναίκα μου, με ενέσεις, με φάρμακα, με τι άλλο... Με τι άλλο να ζούμε... Προσπαθούμε μπας και βγούμε λίγο στις δουλειές. Πως να πατήσουμε στα πόδια μας; Ο τραγουδιστής δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί μας και ούτε θέλω. Ούτε να τους γνωρίζω ουτε να μας γνωρίζουν. Δεν θέλω τίποτα από αυτούς. Στο κάτω κάτω πήγε στο αντίθετο ρεύμα και τους σκότωσε. Αυτό είναι κανονικό σκότωμα, δεν είναι ατυχία. 100 μέτρα πήγε, 100 μέτρα να πέσει πάνω στους άλλους», δήλωσε.