Καλομοίρα: Η απρόσμενη απάντηση για την απιστία από τον σύζυγό της - «Έχω τρία παιδιά! Αν ήταν να το κάνει συνέχεια...»

Θα τον συγχωρούσε αν την απατούσε με άλλη γυναίκα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Καλομοίρα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τετ - α - τετ με την αγαπημένη τραγουδίστρια να μιλάει εξομολογητικά για την πορεία της ζωής της μέχρι σήμερα τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης και τα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί αποτελεί το μεγαλύτερο νόημα στη ζωή της Καλομοίρας μιας και η ίδια όπου βρεθεί μιλάει με πολύ αγάπη και τρυφερότητα για την οικογένειά της (δείτε εδώ τα τρία παιδιά τους).

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που απάντησε η Καλομοίρα για τη σχέση με τον σύζυγό της, που κρατάει εδώ και 18 χρόνια, ήταν τι θα έκανε αν μάθαινε ότι ο Γιώργος Μπούσαλης την απάτησε με άλλη γυναίκα.

Δείτε επίσης: «Αφήνουμε τα παιδιά στο ελληνικό σχολείο και εμείς...» - Έτσι κρατάει η Καλομοίρα τη σχέση της ζωντανή

Τι θα έκανε η Καλομοίρα αν απιστούσε ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης

«Με τον Γιώργο είμαστε 20 χρόνια μαζί, συγκεκριμένα από το 2006, δηλαδή 18 χρόνια. Αν ήταν να δώσω συμβουλή σε ένα ζευγάρι, θα έλεγα να προσέχει που μιλάει. Είναι το μεγαλύτερο λάθος, εγώ προσέχω που λέω τι. Αυτό είναι για εμένα το μεγάλο μυστικό.

Δυστυχώς, θα συγχωρούσα την απιστία, γιατί έχω τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν να το κάνει συνέχεια...Το έχω σκεφτεί...Θα περίμενα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου μέχρι τα 18-20. Εκείνος δεν θα το δεχόταν», είπε η Καλομοίρα.