Στον Άγιο Δομίνικο ο σύζυγος και τα παιδιά της Καλομοίρα - Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στην ζούγκλα

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του γιου της

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα αποτέλεσε η χθεσινή, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, για την οικογένεια της αγαπημένης τραγουδίστριας, Καλομοίρας, την οποία παρακολουθούμε φέτος να κάνει το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, με το γνωστό reality επιβίωσης "I'm a celebrity get me out of here", το οποίο προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ.Tην ονομαστική του εορτή είχε ο γιος της, Δημήτρης, και του ευχήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας από τον Άγιο Δομίνικο για τη γιορτή του γιου της

Η τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και ένα διάστημα στον εξωτικό προορισμό του Αγίου Δομίνικου, για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του παιχνιδιού. Βέβαια, όπως φαίνεται και από τη χθεσινή της δημοσίευση δεν είναι μόνη της. Στο πλευρό της έχει την αγαπημένη της οικογένεια.

Δείτε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση της Καλομοίρας από τον Άγιο Δομίνικο

Στο στιγμιότυπο από την απόδρασή τους εκεί, φαίνονται όλοι πολύ χαρούμενοι, ενώ είναι και ο σύζυγός της με τα τρία τους παιδιά. Όπως, ήδη αναφέραμε ο ένας από τους δύο γιους της είχε τη γιορτή του και του ευχήθηκε δημόσια με μία φωτογραφία όλων των μελών της οικογένειας μέσα από τη ζούγκλα.

«Happy name day Δημήτρη μου!», έγραψε και συνόδευσε τη γλυκιά ανάρτησή της στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της στο Instagram:

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Καλομοίρα στο περιοδικό YOU για την οικογένειά της

Ήταν υποστηρικτικός ο Γιώργος με εσένα εκείνη την περίοδο;

Σίγουρα γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω οικογένεια. Με τον άντρα μου στην αρχή ψάχναμε τις ισορροπίες μας, όμως περνώντας τα χρόνια τις βρήκαμε και αποκτήσαμε τρία παιδάκια. Παρόλα αυτά είχα ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς μου που με “έτρωγε” καλλιτεχνικά και αναζητούσε την μουσική του επικοινωνία με τον κόσμο και όσο περνούσε ο καιρός ένιωθα να σκάω, να πιέζομαι, να θέλω να επιστρέψω.

Ζήτησες την βοήθεια κάποιου ειδικού για να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου αυτά;

Ναι αφού τελείωσα πρώτα το Κολλέγιο που το είχα παρατήσει για το “Fame story” και έμεινα έγκυος. Βρήκα μια ψυχολόγο που με βοήθησε ουσιαστικά, ιδιαίτερα μέσα από την αναδρομή στα παιδικά μου χρόνια, τα πιο σημαντικά χρόνια στη ζωή μας για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς μας.

Βλέπω μπροστά μου μια ώριμη γυναίκα με ψυχή μικρού παιδιού, αλλά και μια ερωτευμένη γυναίκα που πρόσφατα στα γενέθλια του άντρα της τον κοιτάει στα μάτια και λιώνει. Κάνεις συχνά στον Γιώργο τέτοιες εκπλήξεις;

Ναι, αν και μου σπάει τα νεύρα γιατί δεν είναι πάντα «έτοιμος» για εκπλήξεις. Του γράφω τραγούδια, του διαβάζω ποιήματα, του γράφω σημειώσεις, δεν είναι όμως «χαρούμενος» όλες τις φορές που τα κάνω όλα αυτά (γέλια), αλλά αυτή είναι και η μαγεία των εκπλήξεων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ