Η πρώτη ανάρτηση της Καλομοίρα από τον Άγιο Δομίνικο - Ξετρελαμένη με το ''I'm a celebrity get me out of here''

Θα τη δούμε σε πολύ διαφορετικό ρόλο μαζί με το Γιώργο Λιανό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από τη μεγάλη αναζήτηση, που έκανε η παραγωγή του νέου ριάλιτι, που θα προβληθεί από τον ΣΚΑΪ ''I'm a celebrity get me out of here'' βρέθηκαν όλα οι κατάλληλοι παίκτες και μάλιστα ξεκίνησαν το ταξίδι τους (δείτε εδώ).

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε και το πρώτο - επίσημο trailer με το Γιώργο Λιανό και την Καλομοίρα, που θα είναι οι παρουσιαστές του παιχνιδιού με τα πλάνα και τους διαλόγους τους να είναι απολαυστικοί.

Η Καλομοίρα μάλιστα από τη μεριά της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το trailer την Παρασκευή (29/9) περιγράφοντας τα πρώτα της συναισθήματα!

Η πρώτη ανάρτηση της Καλομοίρας για το ''I'm a celebrity get me out of here''

«Ανυπομωνώ...», έγραψε η Καλομοίρα.

Οι δηλώσεις του Λιανού πριν ταξιδέψουν για το παιχνίδι

Ο Γιώργος Λιανός πριν ταξιδέψουν στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε σε ορισμένες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Εύχομαι να είναι 45 ημέρες τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Το casting δεν μου το έλεγαν και εμένα, τους είδα σήμερα. Την άποψη μου την λέω. Κατάφερα να φέρω έναν παίκτη, Νίκο τον λένε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για το παιχνίδι: «Το κομμάτι το βρώσιμο το έχουμε αφαιρέσει. Θα έχουν μια επαφή τυπική με τα ζωάκια της ζούγκλας που κυκλοφορούν ελεύθερα. Δεν έχει καμία σχέση με το Survivor».

«Δεν έχει ανακοινωθεί η πρεμιέρα, το πρώτο επεισόδιο έχει δυο τρεις ημέρες γύρισμα, οπότε περιμένουμε να δούμε πότε θα το προβάλλουμε», συμπλήρωσε για την πρεμιέρα.

Όσον αφορά την συμπαρουσίαση: «Με την Καλομοίρα θα χαθούμε στην μετάφραση. Εγώ και η Καλομοίρα είμαστε δυο άνθρωποι που ζούσε στην ζούγκλα για πάντα. Υποδεχόμαστε τους πάικτες. Ο ρόλος μας είναι συμπαραστατικός. Δεν θα είναι βοηθός. Είμαστε το ζευγάρι που ζούμε στη ζούγκλα και τους υποδέχεται»

«Όταν ανακοινώνω στην γυναίκα μου ότι φεύγω, ξέρει ότι φεύγω για καλό για τα παιδιά. Από εκεί και πέρα το πράγμα είναι λίγο ζόρικο», είπε για την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους.