Vodos, Αλεξανδράκη, Γαρδέλης και ακόμη 10 ονόματα - Αναχώρησαν οι παίκτες του I'm a celebrity get me out of here

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι I'm a celebrity get me out of here, αναχώρησαν σήμερα Πέμπτη 28/9 το πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα. Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Λιανός, όπου θα παρουσιάζει το παιχνίδι, ενώ όπως φαίνεται η Καλομοίρα - που θα βρίσκεται στο πλευρό του - θα πάρει το αεροπλάνο από την Αμερική όπου μένει (δείτε το σπίτι της).

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στο αεροδρόμιο και απέσπασε μερικές δηλώσεις από κάποιους από τους παίκτες. Ωστόσο, δεν είπαν πολλά, καθώς δεν τους επιτρέπεται από την παραγωγή.

Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο I'm a celebrity get me out of here

Εμιλία Βόντος, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Ιωάννα Λίλη, Μαρία Καλάβρια, Τάσος Ξιαρχό, Μπο, Πάνος Καλίδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Αγγελική Ηλιάδη, Στέλλα Γεωργιάδου είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα που εντόπισε η κάμερα με μια βαλίτσα στο χέρι - δείτε εδώ πόσα χρήματα θα παίρνουν.

Μάλιστα, αρκετοί από τους παίκτες ανήκουν ήδη στην εταιρία παραγωγής Ατζούν Μίντια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός στάθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε σε ορισμένες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Εύχομαι να είναι 45 ημέρες τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Το casting δεν μου το έλεγαν και εμένα, τους είδα σήμερα. Την άποψη μου την λέω. Κατάφερα να φέρω έναν παίκτη, Νίκο τον λένε», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε για το παιχνίδι: «Το κομμάτι το βρώσιμο το έχουμε αφαιρέσει. Θα έχουν μια επαφή τυπική με τα ζωάκια της ζούγκλας που κυκλοφορούν ελεύθερα. Δεν έχει καμία σχέση με το Survivor».

«Δεν έχει ανακοινωθεί η πρεμιέρα, το πρώτο επεισόδιο έχει δυο τρεις ημέρες γύρισμα, οπότε περιμένουμε να δούμε πότε θα το προβάλλουμε», συμπλήρωσε για την πρεμιέρα.

Όσον αφορά την συμπαρουσίαση: «Με την Καλομοίρα θα χαθούμε στην μετάφραση. Εγώ και η Καλομοίρα είμαστε δυο άνθρωποι που ζούσε στην ζούγκλα για πάντα. Υποδεχόμαστε τους πάικτες. Ο ρόλος μας είναι συμπαραστατικός. Δεν θα είναι βοηθός. Είμαστε το ζευγάρι που ζούμε στη ζούγκλα και τους υποδέχεται»

«Όταν ανακοινώνω στην γυναίκα μου ότι φεύγω, ξέρει ότι φεύγω για καλό για τα παιδιά. Από εκεί και πέρα το πράγμα είναι λίγο ζόρικο», είπε για την Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κόρη τους.