Για τρεις εβδομάδες παραμονής θα παίρνουν 40.000 ευρώ - Τα ονόματα που ακούγονται για το I'm a Celebrity get me out of here

Πλούσιοι όλοι θα γυρίσουν πίσω

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Για τρεις εβδομάδες παραμονής θα παίρνουν 40.000 ευρώ - Τα ονόματα που ακούγονται για το I'm a Celebrity get me out of here

Οι παρουσιαστές βρέθηκαν (δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Καλομοίρα), οι παίκτες είναι προς αναζήτηση και συζητήσεις και σε λίγο όλοι μαζί θα φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του I'm a Celebrity get me out of here.

Πρόκειται για ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα στο εξωτερικό που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας.

Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν "ανατριχιαστικές" δοκιμασίες!

Τα ονόματα που ακούγονται για το I'm a Celebrity get me out of here

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο Ατζούν θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και για τρεις εβδομάδες παραμονής στο παιχνίδι, η αμοιβή θα ανέρχεται στις 40.000 ευρώ.

Μερικά μάλιστα ονόματα που έχουν ακουστεί πως μπορεί να ταξιδέψουν στην ζούγκλα, είναι η Μαρία Καλάβρια, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Πάνος Καλίδης, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Έλενα Τσαβαλιά, ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο Τάσος Ξιαρχός και ο Μπο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του I’ M A CELEBRITY… get me out of here.

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων.

Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια.

Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα!

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα !Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

I'm a Celebrity…Get Me Out of Here - Λιανός - Καλομοίρα