«Το συζήτησα πρώτα με τον Γιώργο και μου είπε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καλομοίρας για την παρουσίαση του I'm a Celebrity get me out of here

«Ετοιμαστείτε όλοι για την ζούγκλα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Το συζήτησα πρώτα με τον Γιώργο και μου είπε...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Καλομοίρας για την παρουσίαση του I'm a Celebrity get me out of here

Αφού ο ΣΚΑΙ το ανακοίνωσε, η Καλομοίρα δεν είχε παρά να μοιραστεί για πρώτη φορά τα συναισθήματα για την... πτήση που εντός ολίγων ημερών θα πραγματοποιήσει προς Άγιο Δομίνικο πλευρά για τις ανάγκες του νέα ριάλιτι του σταθμού, I'm a Celebrity get me out of here!

Η γνωστή τραγουδίστρια αναλαμβάνει για πρώτη φορά χρέη... συμπαρουσιάστριας και δηλώνει ενθουσιασμένη γι' αυτό ενώ απαντά ταυτόχρονα στις... κακές γλώσσες!

Οι πρώτες δηλώσεις της Καλομοίρας

«Ισχύει ότι θα πάω μαζί με τον Γιώργο Λιανό, νιώθω καλά έχω πολύ θετική ενέργεια γι΄ αυτό το πράγμα. Ετοιμαστείτε όλοι για την ζούγκλα», είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα έχουν ακουστεί τόσο καιρό ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων «τι απαντάς σε αυτούς που λένε ότι δεν κάνεις γι' αυτό», απάντησε:

«Τους αγαπάω, στους στέλνω θετική αγάπη. Πάντα λέω ότι κανένας δεν μπορεί να μου πει τι να κάνω. Λατρεύω και σέβομαι τον Αντρέα Μικρούτσικο, να πει αυτό που αισθάνεται αλλά εγώ δεν θα πω ποτέ κακιά κουβέντα για τον Αντρέα Μικρούτσικο».

Τέλος, όσον αφορά το πως πήρε η οικογένειά της την πρόταση να συμπαρουσιάσει το παιχνίδι απάντησε:

Είναι μόνο 2,5 ώρες με το αεροπλάνο και τα παιδιά ανυπομονούν. Το συζήτησα πρώτα με τον Γιώργο και χάρηκε. Πάντα με υποστηρίζει, δόξα τον Θεό. Μετά κάναμε οικογενειακό meeting με τα παιδιά και ήταν όλοι ενθουσιασμένοι, να το κάνω».

«Τρία χρόνια έκλαιγα! Ήμουν “τεράστια”, είχα....»

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό YOU η Καλομοίρα μίλησε ανοιχτά για την μάχη με τα κιλά που είχε στο παρελθόν...

Οι εγκυμοσύνες σε δυσκόλεψαν;

Πάρα πολύ. Τα δίδυμα είχαν γεννηθεί πρόωρα και 3 χρόνια έκλαψα πολλές φορές μόνη μου... Συνολικά και με τα τρία μου παιδιά είχα πάρει 70 κιλά, 40 κιλά με τα δίδυμα και 30 κιλά με την μικρή. Ήμουνα «τεράστια», είχα κατάθλιψη, ήταν μεγάλη η πίεση που περνούσα. Πραγματικά θαυμάζω και χαίρομαι για τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη τους είναι άνετες, εγώ ίδρωνα και είχα συνέχεια ναυτίες, δεν ήταν εύκολα. Βέβαια, το δώρο της μητρότητας είναι ένα Θείο Δώρο που αξίζει κάθε δυσκολία.

Πως έχασες τα κιλά;

Είχα νευριάσει με εμένα που είχα πάρει τόσα κιλά και ξέδινα στην γυμναστική. Σηκωνόμουνα κάθε πρωί στις 4.30 και πήγαινα 2 ώρες στο γυμναστήριο μέχρι τις 7.30, γυρνούσα και ο Γιώργος πήγαινε στην εταιρία του. Δεν πρόλαβα να τα χάσω και μετά στην Αναστασία ξαναπήρα πάλι πολλά κιλά, πάλι τα ίδια. Έκανα γυμναστική με personal trainer 3 φορές την εβδομάδα που με βοήθησε αρκετά, γενικότερα όμως είχα πολλές αυξομειώσεις με το βάρος μου. Μόλις πέρυσι κατάφερα να βρω τα κιλά μου, με διατροφή και σχεδόν καθημερινή γυμναστική. Αποφεύγω τα τηγανητά και τους πολλούς υδατάνθρακες.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της στο περιοδικό ΥΟU!