I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Μεγάλος ''ντόρος'' με τη συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Δείτε αναλυτικά τι θα συμβεί με το ριάλιτι!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
I'm a Celebrity…Get Me Out of Here: Μεγάλος ''ντόρος'' με τη συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιανού - Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Πολύ λόγος έχει γίνει εδώ και καιρό σχετικά με το νέο ριάλιτι του οποίου τα δικαιώματα έχει εξασφαλίσει ο ΣΚΑΪ και μάλιστα την Παρασκευή 15/9 το κανάλι εξέδωσε το επίσημο δελτίο για το I'm a Celebrity…Get Me Out of Here (δείτε τι συμβαίνει με τους συμμετέχοντες).

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το I'm a Celebrity…Get Me Out of Here

Δύο φίλοι από τα παλιά ενώνουν το χιούμορ τους σε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα ετοιμάζουν βαλίτσες και γίνονται οι… ξεναγοί μας στη ζούγκλα του I’ M A CELEBRITY… get me out of here.

Εκείνος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παρουσιαστές με απαράμιλλο χιούμορ και μεγάλη εμπειρία σε κορυφαίες παραγωγές υψηλών απαιτήσεων.

Εκείνη iconic performer, που την αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, από την πρώτη στιγμή, για τη φωνή, τη λάμψη και τη θετική της ενέργεια.

Μαζί, ως ένα απολαυστικό δίδυμο, θα μας συστήσουν τους Celebrities που τολμούν να εγκαταλείψουν την άνεση του σπιτιού τους και να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι στα βάθη της ζούγκλας!

Απροσδόκητες δοκιμασίες, ακραίες προκλήσεις και αποφάσεις που δοκιμάζουν τις αντοχές και τα όριά τους είναι στο καθημερινό τους πρόγραμμα!

Ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα θα βρίσκονται στο πλευρό τους με σκοπό να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τα δύσκολα με χιούμορ αλλά και θάρρος και τελικό στόχο να περάσουν αυτοί καλά, κι εμείς από το σπίτι, ακόμα καλύτερα !Όλοι είναι έτοιμοι προς αναχώρηση…

I'm a Celebrity…Get Me Out of Here - Λιανός - Καλομοίρα

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου κατά του Ι’m a Celebrity get me out of here

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε διαφορετική άποψη, για το ρόλο της Καλομοίρας, καθώς τόνισε, πως δεν είναι ούτε καν κωμική για να καταφέρει να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ.

«Την πήραν γιατί στέρεψε η λογική και η φαντασία. Άσε με, έλα τώρα. Σε ένα σκληρό reality, που πάμε στου διαόλου τη μάνα, η εύθραυστη Καλομοίρα, η γλυκούλα, τι νόημα έχει;», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αν θέλουν στοιχεία γλυκύτητας, ας πάρουν. ζάχαρη. Έχουμε μάθει να τα βλέπουμε όλα από πριν. Ο παρουσιαστής αυτού του ριάλιτι μου αρέσει ήδη πάρα πολύ», συνέχισε ο παρουσιαστής φανερά αντίθετος στην επιλογή της συμπαρουσιάστριας.

Στο τέλος λόγω των αντιδράσεων από τους συνεργάτες του, εξερράγει, λέγοντας: «Δεν κατάλαβα. Επειδή είμαι με τις αξίες, πρέπει δηλαδή να αποθεώνω τους πάντες; Δεν αποδομώ την Καλομοίρα, δεν κάνει για την Καλομοίρα. Ούτε κωμική είναι. Είναι απλό. Ήμαρτον!».