Από την κουζίνα φαίνεται η τραπεζαρία και το σαλόνι - Το μοντέρνο σπίτι της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη στην Αμερική

Απέξω είναι μπλε με ψηλή σκεπή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καλομοίρα
Instagram / Καλομοίρα

Η Καλομοίρα έμεινε για πολύ μεγάλο διάστημα στην Ελλάδα, εξαιτίας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ωστόσο επέστρεψε στην Αμερική και στο σπίτι της όπου την περίμεναν τα τρία της παιδιά και η αντίδρασή τους είναι αξιολάτρευτη.

Έτρεξαν αμέσως στην αγκαλιά της και δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν φιλιά, ενώ μόλις πέρασαν την πόρτα, η γλυκιά μανούλα θέλησε να κάνει ένα μικρό "δώρο" στα παιδιά της φτιάχνοντάς τους pancakes για να φάνε όλοι μαζί.

Δείτε επίσης: Είχαν live μουσική, πυροτεχνήματα, και μοντέλα με φαντασμαγορικά καπέλα - Το φιλί στο στόμα της Καλομοίρα στον σύζυγό της για τα γενέθλια του

Το σπίτι της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη στην Αμερική

Μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, λοιπόν, φαίνονται και σημεία από την μονοκατοικία της τραγουδίστριας και του Γιώργου Μπούσαλη, η οποία είναι μπλε και λευκή εξωτερικά και έχει μεγάλο γκαράζ.

Από το γκαράζ με ένα διαδρομάκι οδηγείται κανείς στην είσοδο του σπιτιού και από εκεί φτάνει στην κουζίνα. Είναι γεμάτη με ντουλάπια σε λευκό χρώμα, όπως και το πλακάκι που έχουν επιλέξει, εκτός από το σημείο πάνω από τον φούρνο, που είναι ασπρόμαυρο με σχέδιο, το οποίο ταιριάζει με τον μαύρο πάγκο.

Το ψυγείο τους είναι γεμάτο με φωτογραφίες των παιδιών τους και δίπλα από αυτό βρίσκεται ένα γραφείο. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και η τραπεζαρία, η οποία είναι ξύλινη, ενώ από εκεί φαίνεται και το σαλόνι με την μεγάλη τηλεόραση στη μέση.

Η κατάθεση ψυχής που έκανε στο YOU

Για χάρη του YOU αλλά και της επικαιρότητας, για μια ολόκληρη μέρα μεταμορφώθηκε σε δική μας Barbie και μιλάει χωρίς “δήθεν” “πρέπει” και “εγώ” ειλικρινά για όλες τις δύσκολες στιγμές που την δυνάμωσαν και την κατέβασαν από το ροζ συννεφάκι της, χωρίς όμως να χάνει την αισιοδοξία της, τη θετική της ενέργεια και τη δύναμή της για δημιουργία.

Με την επιστροφή της στη δισκογραφία και την κυκλοφορία του νέου της single “Στόχος” και με την συμμετοχή της ως coach στο “Just the 2 of us”, η Καλομοίρα βάζει νέους στόχους και εγκαινιάζει μια νέα εποχή δόξας για αυτήν που ναι μεν έδειχνε πολύ τρυφερή και εύθραυστη όταν την πρωτοείδαμε αλλά τελικά αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για όποιον τολμήσει να την πειράξει...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Δείτε επίσης: «Είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω, ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου» - Ξέσπασε σε κλάματα η Καλομοίρα στον αέρα του ALPHA

Εάν ο άντρας σου έλεγε να μην πας πουθενά και να μην συνεχίσεις το τραγούδι τι θα έκανες;

Δεν θα έφευγα, δεν θα κατέστρεφα την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου πάντα θα νικάει, όσο και εάν πονάει η καρδιά μου για τη μουσική. Εάν δεν πάει κάτι καλά με τη μουσική δεν με πειράζει, θα επιβιώσω, αλλά εάν δεν πάει κάτι καλά με την οικογένειά μου θα στενοχωρηθώ πολύ και δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου. Πως θα γίνω για τα παιδιά μου το παράδειγμα για να κάνουν και εκείνα οικογένεια; Ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου ούτε και για τις μεγαλύτερες επιτυχίες δεν θα άλλαζα την οικογένειά μου. Οι προτεραιότητες δεν αλλάζουν και για εμένα προτεραιότητα έχει η οικογένεια.

Καλομοίρα κιλά

Οι εγκυμοσύνες σε δυσκόλεψαν;

Πάρα πολύ. Τα δίδυμα είχαν γεννηθεί πρόωρα και 3 χρόνια έκλαψα πολλές φορές μόνη μου... Συνολικά και με τα τρία μου παιδιά είχα πάρει 70 κιλά, 40 κιλά με τα δίδυμα και 30 κιλά με την μικρή. Ήμουνα «τεράστια», είχα κατάθλιψη, ήταν μεγάλη η πίεση που περνούσα. Πραγματικά θαυμάζω και χαίρομαι για τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη τους είναι άνετες, εγώ ίδρωνα και είχα συνέχεια ναυτίες, δεν ήταν εύκολα. Βέβαια, το δώρο της μητρότητας είναι ένα Θείο Δώρο που αξίζει κάθε δυσκολία.

Πως έχασες τα κιλά;

Είχα νευριάσει με εμένα που είχα πάρει τόσα κιλά και ξέδινα στην γυμναστική. Σηκωνόμουνα κάθε πρωί στις 4.30 και πήγαινα 2 ώρες στο γυμναστήριο μέχρι τις 7.30, γυρνούσα και ο Γιώργος πήγαινε στην εταιρία του. Δεν πρόλαβα να τα χάσω και μετά στην Αναστασία ξαναπήρα πάλι πολλά κιλά, πάλι τα ίδια. Έκανα γυμναστική με personal trainer 3 φορές την εβδομάδα που με βοήθησε αρκετά, γενικότερα όμως είχα πολλές αυξομειώσεις με το βάρος μου. Μόλις πέρυσι κατάφερα να βρω τα κιλά μου, με διατροφή και σχεδόν καθημερινή γυμναστική. Αποφεύγω τα τηγανητά και τους πολλούς υδατάνθρακες.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της στο περιοδικό ΥΟU!