«Είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω, ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου» - Ξέσπασε σε κλάματα η Καλομοίρα στον αέρα του ALPHA

Η συγκινητική εξομολόγηση για την "εξαφάνισή" της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω, ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου» - Ξέσπασε σε κλάματα η Καλομοίρα στον αέρα του ALPHA

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6 η Καλομοίρα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να σταματήσει για αρκετό διάστημα να ασχολείται με την μουσική, παρά την τεράστια επιτυχία που είχε καταφέρει να σημειώσει.

Αναφερόμενη, όμως, στην οικογένειά της που τόσο την στήριξε σε αυτή της την απόφαση, αλλά και σε κάθε της βήμα, όλα αυτά τα χρόνια, μία έκπληξη την περίμενε στο πλατό, καθώς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση η ξαδέρφη της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα από την συγκίνηση.

Τα δάκρυα της Καλομοίρας στον αέρα του ALPHA

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι αν συνεχίσω στη showbiz θα χάσω τον εαυτό μου και πήρα το ρίσκο. Και μετά πήρα τον Γιώργο και τη μαμά μου και τους είπα φεύγω. Και πήγα στο αεροδρόμιο και έστειλα μήνυμα στην ομάδα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Το ένιωθα, το ένστικτό μας πρέπει όλοι να το ακούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα, ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλές φωνές γύρω μου και θα μπερδευόμουν και το ξέρω, όταν γύρισα είχαν έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον ήξερα από πριν και η αγάπη του ήταν αληθινή αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα».

Διαβάστε επίσης: «Δεν ντρέπομαι να το πω...» - Αποκάλυψε για πρώτη φορά την παρέμβαση στο πρόσωπο της

Και τη στιγμή που μιλούσε για την οικογένειά της, εμφανίστηκε η ξαδέρφη της, Δήμητρα: «Δε θα ήμουν τραγουδίστρια αν δεν είχα αυτή την οικογένεια και τα ξαδέρφια μου, τη Δημητρούλα, την Ελένη και τον Γιώργο. Ο θείος μου, ο θείος Χρήστος, ο μπαμπάς της Δήμητρας, πάντα με υποστήριζε και με πίστευε. Εννοείται και οι γονείς μου», έλεγε μέχρι που άρχισε να δακρύζει με την έκπληξη που της ετοίμασαν.

Διαβάστε επίσης: Χόρευαν ασταμάτητα η μια απέναντι από την άλλη - Τα ξέφρενα ''κουνήματα'' της Χρουσαλά με την Καλομοίρα (Βίντεο)