Είχαν live μουσική, πυροτεχνήματα, και μοντέλα με φαντασμαγορικά καπέλα - Το φιλί στο στόμα της Καλομοίρα στον σύζυγό της για τα γενέθλια του

Βίντεο και φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είχαν live μουσική, πυροτεχνήματα, και μοντέλα με φαντασμαγορικά καπέλα - Το φιλί στο στόμα της Καλομοίρα στον σύζυγό της για τα γενέθλια του

Ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της Γιώργου Μπούσαλη και του καλού της φίλου, Δημήτρη Γιαννέτου, ετοίμασε η Καλομοίρα. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, ενώ το πάρτι είχε και dress code που απαιτούσε όλοι οι καλεσμένοι να φορούν λευκά.

Οι δυο εορτάζοντες διασκέδασαν παρέα με καλούς φίλους, χόρεψαν, έσβησαν τα κεριά που κοσμούσαν δυο τεράστιες τούρτες, ενώ απόλαυσαν τόσα τα πυροτεχνήματα όσο και την τραγουδίστρια επί σκηνής.

Στο πάρτι ακούστηκαν και ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια με όλους τους καλεσμένους πιασμένους να χορεύουν. Μάλιστα, στο τσακίρ κέφι έσπασαν μέχρι και πιάτα (δείτε εδώ την Μαριέττα Χρουσαλά να τρώει σουβλάκια).

Η Καλομοίρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε διάφορα βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι. Σε ένα από τα βίντεο είδαμε με τον σύζυγό της να ανταλλάσσουν και ένα πολύ τρυφερό φιλί στο στόμα.

Βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε η Καλομοίρα στον σύζυγό της

Η ζωή της χωρισμένη σε Ελλάδα και Αμερική

«Ζω δύο ζωές γιατί στην Αμερική είμαι κανονική μαμά, είμαι στην κουζίνα, τρέχω τα παιδιά στο σχολείο και μετά έρχομαι εδώ και είναι άλλο. Μου αρέσει αυτό γιατί είναι ωραία ισορροπία γιατί δεν ξεχνάς από πού ξεκίνησες και ποια είναι τα σημαντικά πράγματα, που είναι η οικογένεια. Η Αναστασία τραγουδάει είναι πάρα πολύ καλή, ο Νίκος μου παίζει πολύ ωραίο πιάνο, ο Δημήτρης δεν θέλει τίποτα να κάνει με την μουσική. Δεν θα τους πιέσω να κάνουν τίποτα, θέλω να ακολουθήσουν τη δική τους θέληση γιατί είναι η δική τους ζωή. Εγώ θα είμαι πάντα στο πλευρό τους ότι και να θέλουν» δήλωσε η Καλομοίρα στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes.

Σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται από τη νέα σεζόν στο Fame Story, είπε:«Ρώτα τον Νίκο Κοκλώνη, πάρε τον τηλέφωνο να σου τα πει όλα. Είναι κάτι που το ξέρω. Θα δούμε, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».