Κούκλα με μίνι λευκό φόρεμα και πούπουλα στο ντεκολτέ η Καλομοίρα - Έτρωγε σουβλάκια μέσα στο μαγαζί η Χρουσαλά στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Μπούσαλη

Το "έκαψαν" για τον σύζυγο της τραγουδίστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κούκλα με μίνι λευκό φόρεμα και πούπουλα στο ντεκολτέ η Καλομοίρα - Έτρωγε σουβλάκια μέσα στο μαγαζί η Χρουσαλά στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Μπούσαλη

Το βράδυ της Παρασκευής 7/7 ο Γιώργος Μπούσαλης, ο σύζυγος της Καλομοίρας, γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά του, μαζί με την καλή του και τους φίλους τους σε γνωστό μαγαζί στην παραλιακή και συγκεκριμένα στη Βάρκιζα. Το Instagram γέμισε με βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι και όπως φαίνεται ζήτησαν από όλους να ντυθούν στα λευκά.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το μίνι φόρεμά της με τα πούπουλα στο ντεκολτέ, ενώ τα βλέμματα έπεσαν πάνω και στη Μαριέττα Χρουσαλά, κολλητή φίλη και κουμπάρα του ζευγαριού, η οποία έτρωγε σουβλάκι, όπως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι, στην πορεία της βραδιάς μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Ξέρουν να παρτάρουν και, αν δεν σας φτάνει αυτό, δείτε εδώ βίντεο που φορούσαν περούκες, πετούσαν πιάτα και χαρτοπετσέτες.

Διαβάστε επίσης: Η Καλομοίρα εξομολογείται: «Έχω τσακωθεί πολύ άσχημα! Κατηγόρησε για κάτι το παιδί μου που τότε...»

Βίντεο από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη

Ο άγνωστος τσακωμός τους

Η Καλομοίρα βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν την Τετάρτη 21/6 και μίλησε μαζί με τους δύο παρουσιαστές, Φώτη Σεργολόπουλο και Τζένη Μελιτά, για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από 13 χρόνια, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (δείτε εδώ την αντίδρασή τους μόλις την είδαν για πρώτη φορά στη σκηνή).

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, θέλησε να αποκαλύψει τον απίστευτο λόγο για τον οποίο τσακώθηκε πρόσφατα με τον σύζυγό της στο αμάξι, κάνοντας τους πάντες στο πλατό να γελάσουν (δείτε εδώ τι κάνουν οι δυο τους αφού αφήσουν τα παιδιά στο σχολείο).

«Επειδή είχα μεγαλώσει σε ένα σπίτι που υπήρχαν πολλές φωνές, από μικρή ήμουν πολύ focus στο ότι όταν μεγαλώσω, θα έχω ένα σπίτι όσο πιο ήρεμο γίνεται. Δε λέω ότι όλα είναι ζεν, αλλά και εγώ και ο Γιώργος, όταν έχουμε μια διαφωνία, χαίρομαι γιατί δίνουμε ένα παράδειγμα στα παιδιά για το πως θα λύσουν κάτι.

Θα σας πω ένα παράδειγμα που τσακωθήκαμε στο αυτοκίνητο. Τσακωθήκαμε για βλακεία. Του είχα πει ότι φέραμε πέντε βαλίτσες και μου έλεγε, "όχι φέραμε τέσσερις βαλίτσες" και τα παιδιά έπαιρναν θέση και γυρνάω και λέω, "στοπ, μη μιλάει κανένας εκεί πίσω. Γιώργο, παίρνω τηλέφωνο τη φίλη μου" και της λέω, "έλα, πόσες βαλίτσες είχα" και είχα δίκιο. Το χάρηκα τόσο πολύ. Τα βρήκαμε μετά. Θέλω να μάθω τα παιδιά ότι πρέπει να διαφωνούν, να έχουν γνώμη, να μην αφήνουν τον άλλον να τους κάνει ό,τι θέλει αλλά, να ξέρουν ότι είμαστε οικογένεια και μετά πρέπει να τα βρούμε», είπε χαρακτηριστικά.