MAD VMA 2023: Ζητωκραύγαζαν και την χειροκροτούσαν από τις κερκίδες - Η αντίδραση των παιδιών και του συζύγου της Καλομοίρας μόλις την είδαν στη σκηνή

Την παρακολούθησαν για πρώτη φορά από κοντά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MAD VMA 2023: Ζητωκραύγαζαν και την χειροκροτούσαν από τις κερκίδες - Η αντίδραση των παιδιών και του συζύγου της Καλομοίρας μόλις την είδαν στη σκηνή

Η Καλομοίρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς πλέον είναι coach στο Just The 2 of Us, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε και την εμφάνισή της στα MAD VMA 2023. Η ίδια, δηλαδή, αφού πέρασε από το χαλί έξω από το Tae Kwon Do, μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία παιδιά τους (δείτε τους εδώ όλους μαζί αγκαλιά), ανέβηκε στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου και ερμήνευσε το Cha Cha Cha που έκανε χαμό στην Eurovision φέτος.

Μετά την εμφάνισή της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου έδειχνε την αντίδραση των παιδιών της καθώς την παρακολουθούσαν, όπως και του καλού της, οι οποίοι την χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν από την κερκίδες για εκείνη.

Η αντίδραση των παιδιών της Καλομοίρας μόλις την είδαν στη σκηνή των MAD VMA 2023

Έτσι κρατάει την σχέση της ζωντανή με τον σύζυγό της

Η Καλομοίρα ήταν καλεσμένη την Παρασκευή 9/6 στo Super Κατερίνα με την τραγουδίστρια να μοιράζεται με το κοινό όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, που έφυγε από την Ελλάδα και άφησε πίσω της την καριέρα στο τραγούδι.

Το κοινό εξακολουθεί να την αγαπάει δείχνοντας της, πως δεν έχει ξεχαστεί, στηρίζοντας την απόφαση της να κάνει οικογένεια και παιδιά με τον αγαπημένο της Γιώργο στην Αμερική (δείτε εδώ τη μεγάλη περιπέτεια που είχε πρόσφατα ο σύζυγός της).

Μέσα από τις νέες της αυτές δηλώσεις η Καλομοίρα εξήγησε, πως είναι σήμερα η ζωή της, πως κρατάει τη σχέση με το σύζυγό της, αλλά και αν έχουν περάσει κρίσεις όλα αυτά τα χρόνια του γάμου τους.

«Μακάρι η σχέση μας να είναι πάντα έτσι και να είμαστε αγαπημένοι. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο αφήνουμε τα παιδιά στο ελληνικό σχολείο που είναι αρκετές ώρες κα εμείς κάνουμε τις ποδήλατο, τένις. Είναι οι ημέρες μας. Αυτό δεν το αλλάζουμε. Τα συζητάμε όλα, είναι ο κολλητός μου, αλλά πρέπει να μην φύγει και ο ρομαντισμός στο ζευγάρι. Νιώθω πολύ ασφαλής μαζί του, θα πάω να του πω ό,τι θέλω», είπε αρχικά η Καλομοίρα.