Θρήνος για τον Πρίγκιπα Κάρολο

Βυθίστηκε στη θλίψη

Στον θρήνο έχει βυθιστεί ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος έχασε έναν πολύ στενό του φίλο, τον Έλληνα εφοπλιστή Παναγιώτη Λαιμό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 88 του.

Ο εφοπλιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η κηδεία του έγινε την Παρασκευή, 24 Ιουλίου, και τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Παναγιώτης Λαιμός καταγόταν από τις Οινούσσες και ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής του έζησε στο Λονδίνο.

Expand player

Πέρα από τον Παναγιώτη Λαιμό βέβαια, πέθανε και ο Σόλων Λέκκας.

Υπήρξε προσωπικός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, του πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και εστεμμένων γαλαζοαίματων. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Λαιμός και η σύζυγός του, Χρυσάνθη, ήταν εκ των ελάχιστων Ελλήνων που ήταν καλεσμένοι στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011.

Πηγή: ethnos.gr

Πέρα από τον πρίγκιπας Κάρολο, στο πένθος βυθίστηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης

Πένθος έχει η οικογένεια του Γιώργου Πρίντεζη καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνονόματος παππούς του στη Σύρο. Αυτή είναι η τρίτη μεγάλη απώλεια για τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσα σε τριάμισι χρόνια έχασε τον πατέρα και τους δύο παππούδες του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης (Σύρος, 22 Φεβρουαρίου 1985-) είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ για τον Ολυμπιακό. Οι κινήσεις του στο ποστ, το καλό του σουτ και η χαρακτηριστική του κίνηση με το ''πεταχτάρι'', τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους αθλητές στη θέση του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε με τα λόγια του και ο πρώην σύζυγος της Naya Rivera, της ηθοποιού που πνίγηκε στη λίμνη. Δείτε εδώ το σπαρακτικό μήνυμά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτοπυροβολήθηκε ο εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ

Απέραντη θλίψη - Πασίγνωστη Youtuber πέθανε λίγο πριν γεννήσει