Απέραντη θλίψη - Πασίγνωστη Youtuber πέθανε λίγο πριν γεννήσει

Νεκρό και το παιδί της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απέραντη θλίψη - Πασίγνωστη Youtuber πέθανε λίγο πριν γεννήσει

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση, πως μία πασίγνωστη YouTuber, πέθανε, λίγο καιρό πριν γεννήσει τον γιο της, με το μωρό να χάνει επίσης τη μάχη και να φεύγει από τη ζωή. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν άγνωστα ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει σε όλη την κοινότητα του Youtube.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που είχε καταφέρει να εδραιωθεί στον χώρο του διαδικτύου με τα βίντεο της να έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Μια μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε και στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένα 5χρονο αγόρι κατέληξε. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτή είναι η πασίγνωστη YouTuber που πέθανε λίγο πριν γεννήσει

Ο λόγος για τη Nicole Thea, η οποία έφυγε από τη ζωή, ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Ο θάνατος της συνοδεύτηκε από αυτόν του παιδιού της.

«Με μεγάλη λύπη πληροφορούμε όλους τους φίλους και υποστηρικτές της Nicole πως εκείνη και ο γιος της, που με τον Boga ονόμασαν Reign, δυστυχώς πέθαναν το πρωί του Σαββάτου. Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή επειδή έχουμε καταρρακωθεί και παλεύουμε να διαχειριστούμε αυτό που συνέβη», έγραψε η οικογένεια στη σχετική ανακοίνωση.

Nicole Thea θάνατος

Πέρα από την πασίγνωστη Youtuber, πέθανε και η Ζίντζι Μαντέλα

Απέραντος θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως η κόρη του Νοτιοαφρικανού ηγέτη, Νέλσον Μαντέλα, Ζίντζι, πέθανε σε ηλικία 59 ετών, με την ακριβή αιτία του θανάτου της να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Η κρατική τηλεόραση της Νότιας Αφρικής ανέφερε ότι η Ζίντζι, μητέρα τεσσάρων παιδιών πέθανε σε νοσοκομείο του Γιοχάνεσμπουργκ νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Οι λεπτομέρειες της αιτίας του θανάτου της παραμένουν άγνωστες. Ήταν πρέσβης της Νότιας Αφρικής στη Δανία από το 2015. Η 59χρονη ήταν πολιτική ακτιβίστρια και μεταξύ εκείνων που πολέμησαν το καταπιεστικό καθεστώς του απαρτχάιντ.

Πέρα από το θάνατο της κόρης του Νέλσον Μαντέλα, παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει και η είδηση της αυτοκτονίας του εγγονού του Έλβις Πρίσλεϊ. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Ζίντζι Μαντέλα πέθανε

Πηγή: ethnos.gr