Κορωνοϊός: Τι θα γίνει με τα πανηγύρια τον Αύγουστο; - Όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης

Αγωνία

Ο Αύγουστος είναι προ των πυλών και η αγωνία για την τύχη των πανηγυρίων εντείνεται. Τι θα γίνει άραγε με τα πανηγύρια τον Αύγουστο; Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Με μεγάλη απογοήτευση μάθαμε ότι τα πανηγύρια φέτος είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν, κάτι το οποίο φαντάζει εύλογο λόγω της τωρινής πραγματικότητας που βιώνουμε, της οποίας αναπόσπαστο μέρος ακόμη είναι ο κορωνοϊός...

Expand player

Χαρακτηριστικά, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, δήλωσε τα εξής:

«Η κοινή λογική λέει ότι πάνε έως τέλος Αυγούστου για αναστολή. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν τα πανηγύρια καθότι είναι το μοναδικό σημείο που πατήσαμε φρένο, καθότι δεν λειτούργησαν με τους κανόνες που είχαμε ανακοινώσει. Επομένως κατά την εκτίμησή μου δεν θα επιτραπούν τα πανηγύρια τον Αύγουστο» είπε στο MEGA.

Ταυτοχρόνως, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο που θέλει ένα δεύτερο lockdown να κάνει πρεμιέρα στη ζωή μας και υποστήριξε πως δεν θα υπάρξει, υπό την έννοια που έλαβε χώρα το πρώτο. «Είμαστε πιο έξυπνοι, με εργαλεία πιο ικανά να αντιμετωπίσουν τη διασπορά του Covid-19. Ίσως έχουμε τοπικές παρεμβάσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του κορoνοϊού» δήλωσε.

Κορωνοϊός: 27 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Τα 4 στις πύλες αεροδρομίων

Θρήνος! Κοριτσάκι 3 ετών πέθανε από κορωνοϊό

Ασύλληπτος θρήνος έχει ξεσπάσει με την τραγική είδηση, πως ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών, πέθανε μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό. Οι βελγικές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα το θάνατό του, διευκρινίζοντας πως το παιδί έπασχε από διάφορες παθήσεις.

Πρόκειται για το πιο νεαρό θύμα της ασθένειας που έχει γίνει γνωστό στη χώρα. «Αυτή η είδηση μας αγγίζει όλους πολύ βαθιά είτε ως επιστήμονες είτε ως γονείς», δήλωσε ο Μπουτεουίζν Κατρί, εκπρόσωπος των υγειονομικών αρχών της χώρας αυτής όπου πρόσφατα σημειώνεται μια αναζωπύρωση των κρουσμάτων.

Να σημειώσουμε πως ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού σημειώθηκε και στον Βόλο. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θετικός στον κορωνοϊό κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Συναγερμός στο Δρομοκαΐτειο - Με κορωνοϊό νοσηλεύτρια