Φονικό στη Μακρινίτσα: Ο δράστης τραυμάτισε και τη μητέρα των θυμάτων

«Οι γονείς είναι συντετριμμένοι»

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις από το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Μακρινίτσα Πηλίου. Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της περιοχής αποκάλυψε πως ο δράστης κατάφερε να τραυματίσει και τη μητέρα των δύο θυμάτων.

Τα δύο αδέρφια έχασαν τη ζωή τους ενώ η μητέρα τους, που μπήκε μπροστά για να τα προστατεύσει διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και ξέφυγε από τον κίνδυνο.

Expand player

Οι δηλώσεις του προέδρου για το φονικό στη Μακρινίτσα

Ο πρόεδρος της Μακρινίτσας Πηλίου, Ευάγγελος Σαρακατσάνος, ο οποίος γνώριζε την οικογένεια, συγκλονισμένος από το διπλό φονικό μίλησε στο protothema.gr τονίζοντας:

«Ήταν μια ήσυχη οικογένεια , έχουμε σοκαριστεί από το θάνατο των παιδιών.Οι γονείς του Γιώργου και της Κωνσταντίνας είναι συντετριμμένοι .Η μητέρα τους μέχρι χτες το βράδυ από όσο γνωρίζω ήταν στο νοσοκομείο, τραυματισμένη κι αυτή γιατί προσπάθησε να σώσει την κόρη της, μπήκε μπροστά για να σώσει την Κωνσταντίνα από τις μαχαιριές και τραυματίστηκε και η ίδια. Το χωριό είναι μικρό , όλοι γνωριζόμαστε εδώ και δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το τραγικό περιστατικό».

«Την κακοποιούσε συστηματικά»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρινίτσας και όχι μόνο με το άγριο φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι της πρώην του και την σκότωσε μαζί με τον αδερφό της.

Μία στενή φίλη και συμμαθήτρια του θύματος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στην κακοποίηση που δεχόταν η 28χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Σήμερα έφυγε μια μητέρα, μια κόρη, μια, φίλη, μια συμμαθήτριά…

Μια γυναίκα και ο αδερφός της! Από τον ίδιο της τον σύζυγό. Ήταν μητέρα ενός αγοριού. Ο άντρας την κακοποιούσε συστηματικά. Νιώθω σοκαρισμένη για το πόσο κοντά μας συμβαίνουν όλα αυτά και εμείς άπραγοι να μην μπορούμε να βοηθήσουμε!

Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή στην βία είτε σωματική είτε λεκτική! Πρέπει να μιλάμε! Η αστυνομία γνώριζε. Αλλά δεν έκανε τίποτα! Αυτή την περίοδο τραβάει το ενδιαφέρον να γράψουν πολίτες για μάσκες!

Αγαπημένη συμμαθήτριά θα σε θυμόμαστε! Καλό παράδεισο σε σένα και στον αδερφό σου!», έγραψε η φίλη του θύματος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επίθεση με βιτριόλι: «Προφανώς υπάρχει συνεργός, δεν απάντησε σε σοβαρές ερωτήσεις η κατηγορούμενη»

Άγριο έγκλημα στη Μακρινίτσα: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τα δυο αδέλφια