Πάτρα: «Μη την φέρετε στις φυλακές μας» - Η Ρούλα είναι ανεπιθύμητη και στα γυναικεία σωφρονιστικά ιδρύματα

Οι δηλώσεις των κρατουμένων

Η Ρούλα Πισπιρίγκου την Δευτέρα 4/4 στις 12:00 θα απολογηθεί για τον θάνατο της μεγάλης κόρης της, Τζωρτζίνας. Από την περασμένη βδομάδα που βρέθηκε στην ΓΑΔΑ, ακούστηκαν φήμες για ξυλοδαρμό, οι οποίες παρόλο που διαψεύστηκαν φανέρωσαν πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για εκείνη εάν βρεθεί ένοχη και μεταφερθεί στη φυλακή.

Αυτό, ήδη, επιβεβαιώνεται και από τα λεγόμενα των κρατούμενων, που δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν την θέλουν εκεί.

Expand player

Πάτρα: Οι δηλώσεις των κρατουμένων για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο Τάσος Τεργιάκης, συγκεκριμένα, μιλώντας στο Πρωινό ανέφερε τις δηλώσεις αυτές από τις κρατούμενες. Έτσι, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δύο τα ενδεχόμενα, ή θα πάει στον Κορυδαλλό που υπάρχει μια μικρή πτέρυγα γυναικών 165 ατόμων ή θα πάει στον Ελαιώνα Βοιωτίας που είναι 32ο κρατούμενες.

Υπάρχουν μηνύματα και από τις δύο φυλακές για να μην πάει η Ρούλα Πισπιρίγκου εκεί. Λένε ότι υπάρχουν ήδη οι πρώτες φωνές: μην την φέρετε στις φυλακές μας, μια γυναίκα που έχει σκοτώσει το παιδί της».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στον Κορυδαλλό υπάρχει χώρος που μπορεί να διαμορφωθεί ώστε να είναι μόνη της η Ρούλα Πισπιρίγκου, να μην έρχεται σε επαφή με άλλο κόσμο και απλά να πηγαίνει στην αίθουσα να βλέπει τους συνηγόρους της».

Η κατηγορούμενη άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της ίδιας ημέρας (4/4) η εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο πριν την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως η μητέρα των παιδιών, άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος της εκπομπής, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβγαλε νέα ταυτότητα δηλώνοντας απώλεια της παλιάς.

Θυμίζουμε πως τις μέρες αυτές, η μικρή Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και η μητέρα της είχε δηλώσει πως δεν είχε φύγει καθόλου από το πλευρό της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πάτρα: Αυτός είναι ο ντετέκτιβ που θα αναλάβει την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Τι θα υποστηρίξει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην απολογία της;