Πάτρα: Η ανάρτηση του ντετέκτιβ που θα αναλάβει την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Δείτε τι έγραψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η ανάρτηση του ντετέκτιβ που θα αναλάβει την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Ο Σωκράτης Στρατής είναι ο ντετέκτιβ που θα αναλάβει την έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα 4/4 θα απολογηθεί, και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα, τον οποίο όρισε η οικογένεια της γυναίκας. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφαση αυτή και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα μέσω Facebook.

Η ανακοίνωση του ντετέκτιβ που θα αναλάβει την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς

Ο ντετέκτιβ έγραψε στην ανάρτησή του:« Aποδέχτηκα τελικά την πρόταση να αναλάβω την έρευνα που θα αφορά μόνο τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου Ευγενίας κ…. .. , στην Πάτρα που πέθανε αιφνιδείως προ ενάμιση χρόνου, με το ερώτημα αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις, οικονομικά κλπ κίνητρα οι άλλοι λόγοι που θα μπορούσε κάποιος και ποιος να τη δολοφονήσει για οικονομικούς η άλλους λόγους καλή αρχή».

Aποδεχτεικα τελικά την πρόταση να αναλάβω την έρευνα που θα αφορά μόνο τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς Της ΡΟΥΛΑΣ...

Posted by Sokratis Stratis on Saturday, April 2, 2022

Λίγες μέρες πριν, μάλιστα, είχε κάνει μία παρόμοια ανάρτηση κατά την οποία έλεγε πως θα δώσει τέλος σε αητά τα ερωτήματα και παράλληλα η έρευνα θα συνεχίζεται σχετικά με την ύπαρξη διαθήκης και τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

«Σε ποιον ανήκει τελικά ο τάφος, που επισκέφτηκα σήμερα στο Α' νεκροταφείο της Πάτρας? Στην σπιτονοικοκυρά της Ρούλας? Στον άνδρα άνευ στοιχείων της φωτογραφίας? Ή σε κανέναν? Διότι εδώ οι φήμες οργιάζουν ότι η Ευγενία ήταν αλλόθρησκη και έγινε αποτέφρωση και όχι ταφή. Για αυτό και μόνο η άμεση εκταφή θα δώσει τέλος σαυτα τα ερωτήματα και παράλληλα η ερευνά θα συνεχίζεται σχετικά με την ύπαρξη διαθήκης και τα ακριβοί αίτια του θανάτου της».

Πληροφορίες πως θα γίνει η εκταφή της Τζωρτζίνας μέσα στις επόμενες ώρες

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες στην υπόθεση της Πάτρας μιας και η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», ανέφερε πως υπάρχει περίπτωση να γίνει η εκταφή της Τζωρτζίνας για την απόσπαση του τάμπλετ ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, πέρα από την εξέταση του τάμπλετ, με την εκταφή θα εξεταστεί περαιτέρω το παιδί προκειμένου να προκύψουν νέα στοιχεία για τον θάνατό του.