Φως στο Τούνελ: Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας - Σοκαρισμένη η Νικολούλη

Η επιθυμία που προκάλεσε ανατριχίλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φως στο Τούνελ: Τι ζήτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας - Σοκαρισμένη η Νικολούλη

Με τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Τζωρτζίνας ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 1/4 η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή της, Φως στο Τούνελ.

Η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της βραδιάς ήρθε αντιμέτωπη -εκτός από το απρόσμενο τηλεφώνημα της αδερφής της Ρούλας- με μια μαρτυρία που σόκαρε τους πάντες και επιβεβαιώθηκε από το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την ταφή της μικρής Τζωρτζίνας.

Η επιθυμία της οικογένειας πριν την ταφή της Τζωρτζίνας στην Πάτρα

Συγκεκριμένα λοιπόν, πριν από δυο μήνες, που έγινε η ταφή της μικρής Τζωρτζίνας, την ώρα της ταφής η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε, πριν να καλύψουν το παιδί της με το καπάκι στο φέρετρο, το τάμπλετ που είχε να το δώσει στην Τζωρτζίνα και να το αφήσει εκεί.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου άφησε το τάμπλετ στα χέρια του παιδιού της και μετά έγινε η ταφή. Θα μου πεις ότι ήταν ένα στοιχείο του παιδιού που έπαιζε, συμφωνώ. Όταν έχει όμως μια τέτοια εξέλιξη, όταν η γυναίκα αυτή κατηγορείται για δολοφονία και ψάχνουμε πιθανότατα και άλλα στοιχεία, ένα τέτοιο στοιχείο που αφορούσε το παιδί και την ίδια γιατί το είχε η Τζωρτζίνα συνέχεια το τάμπλετ… Επιβεβαιώνεται από το γραφείο τελετών και το αναφέρω» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν σχεδόν ενός έτους

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή Live News και τον δημοσιογράφο, Βασίλη Λαμπρόπουλο. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως είχε γίνει καταγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν ενός έτους, ενώ την ίδια στιγμή εντατικοποιούνται οι έρευνες για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του περιβάλλοντος της οικογένειας για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, τον Οκτώβριο του 2014.

Ο Οργανισμός από τη μεριά του, απευθύνθηκε στον δήμο Πάτρας και στη συνέχεια οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο έλεγχος που έγινε ήταν ανεπαρκής. Οι γονείς υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή.