Σε προσφορά το flower print φόρεμα της Τατιάνας Στεφανίδου

Μπορείς να το αγοράσεις διαδικτυακά

Σε προσφορά μπορείς να βρεις το φόρεμα που φόρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου σε μια από τις δημόσιες εμφανίσεις της. Με το flower print φόρεμα της, κατάφερε να τραβήξεις όλες τις εντυπώσεις. Τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου και εσύ, με λιγότερα χρήματα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, είναι από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Θέλεις κάθε ώρα και στιγμή να είναι σικάτη και περιποιημένη και κάθε φορά το καταφέρνει, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές.

Expand player

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν στην μόδα και επιλέγει προσεκτικά τα κομμάτια που θα φορέσει. Γνωρίζει τι ταιριάζει στην σιλουέτα της, αλλά και στις αποχρώσεις της επιδερμίδας της για αυτό και παίρνει το απόλυτο 10άρι για τις εμφανίσεις της.

Πριν από αρκετό καιρό, την είχαμε δει να φοράει ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα με λουλουδάτο print και μας είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Όπως πρόσφατα ψάξαμε, το συγκεκριμένο φόρεμα πλέον είναι σε προσφορά και μάλιστα... μεγάλη.

Αυτό είναι το flower print φόρεμα της Τατιάνας Στεφανίδου που είναι σε προσφορά

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σε φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την είδαμε δει να φοράει ένα εντυπωσιακό λουλουδάτο φόρεμα που έφτασε μέχρι τον αστράγαλο το μήκος του. Το είχε συνδυάσει με καφέ παλτό και κλασικές μουσταρδί γόβες.

Όπως ψάξαμε εμείς το φόρεμα της πλέον βρίσκεται σε προσφορά και μπορείς να το κάνεις δικό σου με 81€, από 135€ που ήταν η αρχική του τιμή.

Φρενίτιδα ωστόσο, προκάλεσε και με το φόρεμα που στο μπροστινό μέρος ήταν γεμάτο κουμπιά και είχε σκίσιμο στο πόδι. Είναι ότι πιο girly και άκρως θηλυκό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα λευκά η Τατιάνα Στεφανίδου - Με φόρεμα γεμάτο κουμπιά και σκίσιμο

H Τατιάνα Στεφανίδου σου δείχνει πως να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες - Αυτό είναι το μυστικό της