Στα λευκά η Τατιάνα Στεφανίδου - Με φόρεμα γεμάτο κουμπιά και σκίσιμο

Ότι πιο ρομαντικό και... αισθησιακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα λευκά η Τατιάνα Στεφανίδου - Με φόρεμα γεμάτο κουμπιά και σκίσιμο

Η Τατιάνα Στεφανίδου σαν γνήσια fashionista, που αγαπά την μόδα και δεν διστάσει να επενδύσει σε κομμάτια που θα μείνουν ντύθηκε στα λευκά και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Πρόσφατα, την είδαμε να φοράει ένα φόρεμα που στο μπροστινό μέρος ήταν γεμάτο κουμπιά και σκίσιμο στο πόδι.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, πραγματοποιεί εμφανίσεις που κάθε γυναίκα θα ζήλευε. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της «μάγεψε», αφού το φόρεμα της είναι ότι πιο girly και άκρως θηλυκό. Μάλιστα, αναδεικνύει τα πόδια και το μπούστο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, επέλεξε να φορέσει σε μια από τις εμφανίσεις της ένα κατάλευκο φόρεμα που πρόκειται μόλις το δεις να το ερωτευτείς. Είναι μίντι με μακριά μανίκια και στο μπροστινό μέρος διακοσμητικά χρυσά κουμπιά. Το φόρεμα της συνδύασε με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες.

H Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις πιο κομψές παρουσιάστριες της Ελληνικής showbiz και τώρα σου δείχνει πως να παραμείνεις σικ όλες τις ώρες. Αυτό είναι το μυστικό της και είναι σίγουρο πως θα το λατρέψεις και εσύ.

Με σούπερ μίνι φόρεμα η Τατιάνα Στεφανίδου λίγες εβδομάδες πριν φορέσει αυτό που είναι γεμάτο κουμπιά και σκίσιμο

«Πανικό» προκάλεσε με μια της φωτογραφία στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου, στην οποία έβαλε σούπερ μίνι φόρεμα. Είχε να βάλει χρόνια τόσο hot κομμάτι και η εμφάνιση της, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, σίγουρα θα «έμεινε» κάγκελο μέχρι και ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, επέλεξε για την πιο πρόσφατη ανάρτησή της ένα μαύρο φόρεμα με κουμπιά και ζώνη, του Οίκου Gucci. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπότες επίσης σε μαύρο, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά, ίσια και χωρίς όγκο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου όπως γράψαμε και χτες, έχει αδυναμία στις μικρές τσάντες και η εμφάνισή της αυτή δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Με shoulder bag με αλυσίδα, επίσης σε μαύρο έκλεψε τα βλέμματα όλων και τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία πήραν φωτιά! Να σημειώσουμε ότι η παρουσιάστρια προτιμάει συνήθως μίντι φούστες και φορέματα και τόσο κοντό, είχε να βάλει περίπου 2 χρόνια. Πάντως της πάει πάρα πολύ! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: