Σε σούπερ προσφορά η Cybill φούστα της Αθήνας Οικονομάκου

Θα την φοράς όλο το καλοκαίρι

Η Άνοιξη επίσημα θα μπει με την αλλαγή της ώρας αυτή τη Κυριακή. Μπορεί να μην έχουμε νιώσει ακόμη την περίοδο αυτή, τόσο λόγο του αυτοπεριορισμού, αλλά και λόγω του χειμωνιάτικου σκηνικού του καιρού, ωστόσο τα... καλύτερα έρχονται. Διαδικτυακά μπορείς να αγοράσεις σε σούπερ προσφορά την φούστα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου και να είσαι έτοιμη, μόλις βγεις από την καραντίνα,

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στα σπίτι μας μετά την απόφαση της Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο όλα τα online καταστήματα λειτουργούν κανονικά και μπορείς να κάνεις με άνεση της αγορές σου.

Expand player

Μάλιστα, ανοιχτό είναι και το διαδικτυακό κατάστημα της Αθηνάς Οικονομάκου «All over», όπου μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα. Μάλιστα, σε αυτό θα βρεις και ρούχα από την συλλογή «Project Soma», που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Μάλιστα, στην συλλογή της πρόκειται να βρεις μια άκρως καλοκαιρινή φούστα η οποία θα γίνει αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Έχει την ονομασία Cybill και είναι ότι πιο girly και μπορείς να την φοράς από το πρωί έως και το βράδυ.

Αυτή είναι η Cybill φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες μια φωτογραφία που φοράει την Cybill φούστα της και με αυτό τον τρόπο θέλησε να ενημερώσει, πως βρίσκεται σε σούπερ προσφορά.

Συγκεκριμένα, μπορείς να την αγοράσεις, από 110€ που ήταν η αρχική της τιμή μόνο με 44 €.

Να πούμε πως η Αθηνά Οικονομάκου δεν ακολουθεί όλες τις τάσεις μόνο στα ρούχα αλλά και στα νύχια και έκανε τη νούμερο ένα αυτή την περίοδο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εντυπωσιακή και κλασάτη η βιβλιοθήκη στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Φωτογραφίες από το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τον γωνιακό της καναπέ θα τον ζηλέψετε