Φωτογραφίες από το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τον γωνιακό της καναπέ θα τον ζηλέψετε

Σαν βγαλμένο από σειρά το σπίτι της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφίες από το σαλόνι της Αθηνάς Οικονομάκου - Τον γωνιακό της καναπέ θα τον ζηλέψετε

Στο σαλόνι του σπιτιού της μας έβαλε η Αθηνά Οικονομάκου με δυο φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ηθοποιός, χαλάρωνε στον καναπές της, ο οποίος είναι γωνιακός και πολύ cozy και κομψός και πρόκειται να τον ζηλέψετε.

Ειδικά τώρα που βγήκε η απαγόρευση κυκλοφορίας, όχι μόνο η Αθηνά Οικονομάκου, όλοι μας, έχουμε περισσότερο χρόνο για να περάσουμε στο σπίτι μας, με τον εαυτό μας, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το ίδιο κάνει, όπως φαίνεται, και η ηθοποιός.

Όπως όλοι οι Έλληνες celebrities, έτσι και η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι πιο ενεργή τώρα που μένει μέσα στο σπίτι της και καθημερινά βλέπουμε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της ζωής της.

Όπως χθες, όπου αποφάσισε να μπει στην κουζίνα της και να μεγαλουργήσει, με μία συνταγή τόσο δυνατή που τους "τρέλανε" όλους. Μαγείρεψε την πιο λαχταριστή μακαρονάδα που είναι τέλεια για όλους τους vegeterian ή αυτούς που νηστεύουν το κρέας.

Οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου από το σαλόνι της

Σε από τις αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, είδαμε και το εντυπωσιακό σαλόνι του σπιτιού της, όπου μένει με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον καρπό του έρωτα τους, Μάξιμο.

Η ηθοποιός, θέλησε να δείξει πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο της στο σπίτι, όταν δεν παίζει με τον γιο της. Συγκεκριμένα, χαλαρώνει στον καναπέ της, είτε βλέποντας κάποια σειρά, είτε διαβάζοντας κάποιο αγαπημένο της βιβλίο.

Όσον αφορά το σαλόνι της, είναι σαν βγαλμένο από σειρά. Κυριαρχεί στον χώρο το μπεζ χρώμα αλλά και το λευκό. Ο καναπέ της είναι γωνιακός, και όπως φαίνεται πολύ αναπαυτικός.