Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τη νούμερο 1 απόχρωση στα νύχια αυτή την περίοδο

Θα την δοκιμάσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τη νούμερο 1 απόχρωση στα νύχια αυτή την περίοδο

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε τη νούμερο 1 απόχρωση στα νύχια αυτή την περίοδο που θα λατρέψετε σίγουρα. Μπορεί αυτήν την περίοδο να μένουμε σπίτι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε ώστε να έχουμε μετά την καραντίνα.

Η αγαπημένη ηθοποιός δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις επιλογές που κάνει, μιας και πρόκειται για μοναδικά κομμάτια που εντυπωσιάζουν. Η ικανότητά της να συνδυάζει τα ρούχα της είναι γνωστή, ωστόσο αυτή την φορά μας εντυπωσίασε με τα νύχια της.

H Αθηνά Οικονομάκου σε μια από τις ιστορίες της στο Instagram μας έδειξε και τα νύχια της. Η ηθοποιός επέλεξε ένα διαχρονικό σικ μπεζ που είναι πάντα στη μόδα και το προτείνει ανεπιφύλακτα για αυτές τις μέρες.

Δείτε την νούμερο 1 απόχρωση στα νύχια από την Αθηνά Οικονομάκου

Το συγκεκριμένο χρώμα, που αποτελεί must για αυτήν την περίοδο αλλά και για το καλοκαίρι όπως τονίζουν και οι ειδικοί της μόδας. Αν λοιπόν θες και εσύ να λάμψεις και να εντυπωσιάσεις δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και να το εντάξεις στην beauty routine σου.

Αθηνά Οικονομάκου νύχια

Η Αθηνά Οικονομάκου επίσης, σου έχει δείξει πως να φορέσεις το total white την άνοιξη και να κάνεις έναν συνδυασμό που θα θυμούνται όλοι. Αν σου αρέσει το τοπάκι της, τότε μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ και να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

Θέλεις πιο μακριά νύχια; Τα κόλπα για να τα αποκτήσεις στο άψε σβήσε

Θέλεις να έχεις μακριά νύχια στο άψε σβήσε; Αυτά είναι τα κόλπα για να τα μεγαλώσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χωρίς τεχνητές εφαρμογές αλλά με φυσικά υλικά.

Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν μακριά και περιποιημένα νύχια. Ποια τα κόλπα όμως για τα μεγαλώσετε από μόνες σας;

Κάνοντας τους μασάζ μπορείς να βελτιώσεις την κυκλοφορία του αίματος στα χέρια σου. Έτσι, τα βοηθάς να δείχνουν και να είναι υγιέστερα, αλλά και να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Κάνε μασάζ στα νύχια σου

Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσεις τους μυς των δακτύλων σου και να αισθάνεσαι καλύτερα.

Bύθισε τα σε Ελαιόλαδο

Οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουν ότι το ελαιόλαδο είναι ιδανικό για την ανάπτυξη αλλά και την ενίσχυση των νυχιών.

Όπως σε συνδυασμό με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή με λίγες σταγόνες από μηλόξυδο. Εντωμεταξύ αν σου χαλάει εύκολα το μανικιούρ δες πώς να το σώσεις

Θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμα και αν το βάλεις μόνο σους.

Χρησιμοποιήσε μια πιο μαλακή λίμα

Για να μην καταστρέφεις την επιφάνεια των νυχιών σου.

Χρησιμοποίησε λεμόνι

Να θυμάσαι ότι το λεμόνι κάνει θαύματα για τα νύχια σου! Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να διορθώσει τα αδύναμα και ραγισμένα νύχια.

Δυνάμωσε την βιταμίνη B9 σου

Φάε φαγητά όπως τα φασολάκια για να τα την ανεβάσεις.

Άλλαξε το ασετόν σου

Κι όμως μπορεί να επηρεάζει αρνητικά τα νύχια σου

Χρησιμοποίησε βερνίκι νυχιών με βιταμίνες

Για να βοηθήσεις την ενίσχυση των νυχιών σου, θα ήταν καλό να αφήσεις τα νύχια σου χωρίς βερνίκι, έτσι ώστε να μπορούν να αναπνεύσουν.

Αν όμως εσύ θέλεις να τα βάψεις, τότε πρέπει να αγοράσεις ένα βερνίκι νυχιών που να περιέχει βιταμίνες, θα γράφει στο αυτοκόλλητο του multivitamin.