Εντυπωσιακή και κλασάτη η βιβλιοθήκη στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Θα θες και εσύ να την διακοσμήσεις έτσι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εντυπωσιακή και κλασάτη η βιβλιοθήκη στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Εντυπωσιακή και άκρως κλασάτη είναι η βιβλιοθήκη που έχει στο σπίτι της η Αθηνάς Οικονομάκου, την οποία μας έδειξε μέσα από δυο φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η διακόσμηση της είναι πολύ αριστοκρατική.

Η ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στον ALPHAtv με τεράστια επιτυχία, παραμένει μέσα στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μάλιστα, να πούμε πως και τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί έχουν «παγώσει» λόγω το υιού.

Η Αθηνά Οικονομάκου, ειδικά τώρα που βρίσκεται μέσα στο σπίτι της, επικοινωνεί πιο συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω αναρτήσεων που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως περνάει και η ίδια την ημέρα της.

Μάλιστα, την βλέπουμε συχνά και μέσα στην κουζίνα της. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, μαγείρεψε την πιο λαχταριστή μακαρονάδα που είναι τέλεια για όλους τους vegeterian ή αυτούς που νηστεύουν το κρέας.

Αυτή είναι η βιβλιοθήκη της Αθηνάς Οικονομάκου

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ακόμη δυο φωτογραφίες μέσα από το όμορφο σπίτι της, που μένει με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον καρπό του έρωτα τους, τον γιο του Μάξιμο που πριν από λίγες εβδομάδες έγινε δυο ετών.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου, είδαμε και την εντυπωσιακή βιβλιοθήκη που έχει στο σπίτι της, η οποία είναι διακοσμημένη πολύ κλασάτη. Εκτός από βιβλία, έχει τοποθετήσει και πολλά διακοσμητικά, ενώ επικρατούν οι ανοιχτές αποχρώσεις στα χρώματα, τόσο του τοίχου όσο και όσον αντικειμένων την κοσμούν.