Φόρα το απόλυτο χρώμα της σεζόν με αυτή τη ζακέτα από τα Stradivarius

Θα μας θυμηθείς!

Εάν θέλεις κι εσύ να ακολουθείς τις τάσεις τις μόδας και να φορέσεις το απόλυτο χρώμα γι' αυτή τη σεζόν, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αγοράσεις αυτή τη ζακέτα που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius! Τη λατρέψαμε από το πρώτο λεπτό!

Για ακόμη μία φορά η συλλογή του Stradivarius μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και προτείνει όλα τα υπέροχα σχέδια και χρώματα που θα σε κάνουν να κατακτήσεις την άνοιξη!

Expand player

Ειδικά αυτή η υπέροχη ζακέτα που βρήκαμε, είναι μπλε ανοιχτό και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με μπεζ και λευκό για να δημιουργήσεις το πιο αέρινο look που θα τραβήξει τα βλέμματα φέτος την άνοιξη!

Μιας και θα πας στα Stradivarius, τσέκαρε και αυτά τα sneakers με τα οποία έχουμε πάθει κόλλημα!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο! Κοστίζει 25,99€ και θα τη βρεις στο online store του Stradivarius.

Συνδύασε αυτή τη ζακέτα με αυτό το υπέροχο τοπ από τα Stradivarius!

Τα Stradivarius έχουν ήδη βγάλει σχεδόν όλη τη νέα τους κολεξιόν και τα trends για την Άνοιξη 2020 είναι ένα προς ένα μοναδικά. Μέσα σε αυτή θα βρεις και το τοπ που έχει ντεκολτέ peasant. Πρόκειται να γίνει αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου.

Τώρα που η Άνοιξη μπαίνει καιρός είναι να κάνεις μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου. Πες «ναι» στο φλοράλ και στα έντονα χρώματα, καθώς είναι από τις αγαπημένες τάσεις και τα επιλέγουν κορυφαίες μπλόγκερ.

Στα Stradivarius θα βρεις ένα τοπάκι που θα γίνει το αγαπημένο σου. Θα το βρεις αν κάνεις μια αναζήτηση στην κατηγορία Trends Άνοιξης 2020 το διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius.

Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι αλλά και φούστα.

Μπλούζα τοπ με ντεκολτέ peasant και κόμπο

Η spring collection των καταστημάτων Stradivarius για το 2020 είναι εθισμός και από όλα τα κομμάτια που είδαμε ξεχωρίσαμε και αυτά τα υπέροχα και παραμυθένια μποτάκια με κορδόνια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Stradivarius spring collection 2020 - Εθισμός αυτά τα μποτάκια με κορδόνια

Αυτό το slouchy jean από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο αδύνατη - Κάνει 25 ευρώ