Καφτάνι - υπερθέαμα στα H&M - Είναι μοναδικό και θα το βρεις στη νέα συλλογή

Θα μοιάζεις με σταρ του Χόλιγουντ

Η νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 έφτασε στα καταστήματα H&M και ξεχώρισε με την πρώτη ματιά ένα καφτάνι πραγματικό υπερθέαμα! Είναι μοναδικό κομμάτι κι αν το φορέσεις θα μοιάζεις σίγουρα με σταρ του Χόλιγουντ.

Μπορεί οι ψυχρές ημέρες ακόμα να μην έχουν τελειώσει - αφού όπως είπε και ο Σάκης Αρναούτογλου θα έρθουν κι άλλες - αλλά εσύ σαν μια σωστή κυρία πρέπει από τώρα να ξεκινήσεις να φτιάχνεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Οι αντίστοιχες συλλογές στα καταστήματα όλης της Ελλάδας έχουν κυκλοφορήσει αλλά αυτό το κομμάτι από τα H&M δεν πρέπει να το παραλείψεις.

Expand player

Linen-blend kaftan

Κοστίζει 79,99 € και μπορείς να το βρεις εδώ!

Να τονίσουμε το γεγονός πως ένα καφτάνι δεν το φοράς μόνο στην παραλία αλλά και για μια βόλτα το καλοκαίρι, για έναν καφέ! Γι αυτό σου βρήκαμε και την απόλυτη λευκή καμπάνα από τα Zara για το συνδυάσεις και να έχεις στιλ - δες εδώ - αλλά και τρόπους - παρακάτω - για να το φορέσεις σωστά!

Τρόποι για να φορέσεις το καφτάνι σου και εκτός παραλίας

  • Αν θέλετε να υιοθετήσετε ένα ρομαντικό look, μπορείτε να επιλέξετε ένα καφτάνι με κεντήματα, δαντέλες, κροσέ ή μακραμέ λεπτομέρειες.
  • Αν σας αρέσουν τα εμπριμέ καφτάνια, κρατήστε χαμηλούς τόνους και διαλέξτε ουδέτερα χρώματα για το υπόλοιπο σύνολο.
  • Το μακρύ καφτάνι μπορεί να αποτελέσει μια υπέρκομψη επιλογή για το urban look σας αν το συνδυάσετε με την υπερμεγέθη τσάντα σας και statement necklace.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H&M: Με αυτό το μαύρο νυχτικό με δαντέλα θα τον τρελάνεις - Κοστίζει μόνο 19 ευρώ

Έρωτας της Άνοιξης αυτή η puff-sleeve μπλούζα των H&M

TAGS