Η καμπάνα των Zara που πουλάει σαν τρελή για το καλοκαίρι 2020 - Τώρα μπήκε στις βιτρίνες

Είναι στη συλλογή που μόλις κυκλοφόρησε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η καμπάνα των Zara που πουλάει σαν τρελή για το καλοκαίρι 2020 - Τώρα μπήκε στις βιτρίνες

Μόλις μπήκε στις βιτρίνες η νέα συλλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2020 των καταστημάτων Zara και η αλήθεια είναι πως από όλα τα fashion items ξεχώρισε κατευθείαν μια λευκή καμπάνα που άρχισε να πουλάει σαν τρελή!

Είναι ψιλόμεση κι έχει στο πλάι τσέπες. Είναι αέρινη για τις καυτές ημέρες που θα έρθουν και κοστίζει μόλις 29,95 ευρώ! Σίγουρα είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από την φετινή σου γκαρνταρόμπα καθώς θα το βολευτείς σίγουρα. Αναλόγως τα αξεσουάρ μπορείς να φορέσεις την παντελόνα αυτή είτε πρωί είτε βράδυ.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΕΚΡΟΥ - 2698/374

Ψηλόμεσο παντελόνι με πλαϊνές τσέπες και τσέπη με ψεύτικο ρέλι στο πίσω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλική κόπιτσα.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

Zara καμπάνα

Zara καλοκαίρι 2020

Και να ξέρεις, μπορείς να το συνδυάσεις με αυτή την σαν χειροποίητη τσάντα από τα καταστήματα Zara! Είναι νέα συλλογή και δες την τώρα εδώ!

Πως να συνδυάσεις την παντελόνα από τα Zara

Ριγέ παντελόνα με λευκό top

Οι ριγέ παντελόνες φέτος είναι must! Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σας χαρίζουν ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Φορέστε τες με λευκά tops και διακριτικά κοσμήματα. Τα παπούτσια δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς ταιριάζουν τόσο με sneakers, χαμηλά σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Λευκή wide leg cropped παντελόνα με μακό T-shirt

Οι wide leg cropped παντελόνες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος φέτος, καθώς είναι ιδανικές για τις καθημερινές εμφανίσεις. Για να δημιουργήσετε το τέλειο office look, προτιμήστε μια λευκή παντελόνα με ένα κοντομάνικο μακό μπλουζάκι σε μια γήινη απόχρωση. Στα παπούτσια μπορείτε να παίξετε με μια έντονη απόχρωση που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Εμπριμέ σαλβάρι-παντελόνα με πλατφόρμες

Τι πιο άνετο από μια παντελόνα σε γραμμή που θυμίζει σαλβάρι το καλοκαίρι! Το συγκεκριμένο στυλ παντελόνας σε εμπριμέ μοτίβο είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Πως να συνδυάσω την παντελόνα σαλβάρι; Μπορείτε να τη φορέσετε με κολλητά αμάνικα τοπς αλλά και κορμάκια, αλλά και crop top σε φαρδιά γραμμή. Οι πλατφόρμες είναι το ιδανικό παπούτσι, καθώς οι παντελόνες-σαλβάρι τείνουν να προσθέτουν όγκο στη σιλουέτα, τον οποίο οι πλατφόρμες εξισορροπούν!

TAGS